به گزارش ایرنا، حجتالاسلام جعفر رحیمی در خطبههای نماز جمعه این هفته شهر ساوه با بیان اینکه ملت ایران از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون همواره در معرض تهدید و توطئه بودهاند، افزود: دشمنان در برهههای مختلف با روشهای گوناگون نظیر ترور شخصیتها، تحمیل جنگ و ایجاد ناامنی در اطراف کشور به دنبال تضعیف ایران اسلامی بودهاند.
وی با اشاره به ناامنیهای موجود در اطراف مرزهای ایران، تصریح کرد: حضور گروههای تروریستی، بحرانهای داخلی و حضور تروریستها در عراق، ناامنی در سوریه و بیثباتی در ترکیه، در کنار عملکرد ناپخته برخی حکام منطقه، ضرورت هوشیاری ما را بیشتر کزده است.
امام جمعه ساوه تأکید کرد: آنچه در این مقطع اهمیت دارد، حفظ وحدت کلمه و پرهیز از دامن زدن به اختلافات قومی و مذهبی است.
وی هشدار داد: هر سخنی که موجب تفرقه شود، خواسته یا ناخواسته در خدمت اهداف دشمن خواهد بود.
رحیمی همچنین با اشاره به شعار سال با عنوان "سرمایهگذاری برای تولید"، خاطرنشان کرد: دولت و همه نهادها باید دغدغه جدی برای جذب سرمایهگذاری و رونق تولید داشته باشند.
وی افزود: مسئولیتها را نباید به هر فردی سپرد، بلکه باید در انتخاب مدیران، سه اصل «جهاندانی، جهانداری و جهانآرایی» مدنظر قرار گیرد؛ کسی که نداند کجاست، چگونه باید اداره کند و چگونه باید بسازد، نمیتواند خادم مردم باشد.
امام جمعه ساوه همچنین با گرامیداشت دهه کرامت، این ایام را فرصتی برای تمرین کرامت انسانی دانست و گفت: خداوند انسان را کریم آفرید و کرامت را محور خلقت قرار داد، بنابراین این روزها باید سرآغاز بازگشت به ارزشهای والای اخلاقی باشد.
وی در ادامه با اشاره به آموزههای اهل بیت(ع) بهویژه مفاهیم مطرحشده در زیارت جامعه کبیره اظهار کرد: کلام معصومین نور است و اگر مردم محاسن آن را بدانند، بیتردید از آنان پیروی خواهند کرد.
رحیمی همچنین با تبریک نهم اردیبهشت، روز شوراها، گفت: اگر شوراها بهدرستی عمل کنند، میتوانند نقش موثری در توسعه و آبادانی شهرها و روستاها داشته باشند.
وی بر لزوم ارتباط مستمر اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا با مردم و توجه به فرهنگ اسلامی در تصمیمگیریها تأکید کرد.
امام جمعه ساوه با اشاره به هفته کار و کارگر، کار را محور بقا و پیشرفت بشر دانست و افزود: تاریخ گواهی میدهد که هر پیشرفتی در پرتو کار و تلاش حاصل شده است.
رحیمی ریشه بسیاری از آسیبهای اجتماعی را در تنبلی و بیکاری دانست و خواستار توجه بیشتر به فرهنگ کار در جامعه شد.