هرآنچه باید از دستگیری شرور و قاچاقچی چوب در سوادکوه شمالی بدانید

هرآنچه باید از دستگیری شرور و قاچاقچی چوب در سوادکوه شمالی بدانید

 ساری- ایرنا- مدیرکل منابع طبیعی مازندران - ساری گفت: با حمایت رئیس کل دادگستری استان، شرور و قاچاقچی سابقه دار چوب شهرستان سوادکوه شمالی دستگیر و راهی زندان شد.

به گزارش ایرنا، علی باقری جامخانه روز جمعه در حاشیه نشست مدیریت بحران استانداری مازندران در ساری با بیان اینکه ساعت سه بامداد روز گذشته، طی عملیات ضربتی یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری و اداره شهرستان سوادکوه شمالی، قاچاقچی سابقه دار و شرور این شهرستان حین ارتکاب جرم شناسایی و هنگام دستگیری با یک قبضه قمه به سمت مأمور یگان حفاظت حمله ور شد که نهایتاً با اقدام سریع و به موقع مأموران دستگیر شد.

وی افزود: در راستای برخورد جدی و بدون مماشات دستگاه قضا و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری با متخلفان و متجاوزان به عرصه‌های منابع ملی، طی تماس تلفنی با رئیس کل دادگستری استان مازندران و کسب تکلیف قضائی، قاچاقچی چوب شرور این شهرستان، راهی زندان شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری گفت: خودروی این قاچاقچی چوب که با آن اقدام به حمل محمولات چوب آلات قاچاق کرده بود، با دستور دادستان عمومی شهرستان توقیف و جهت عبرت آموزی و پیشگیری از اقدام مجرمانه مشابه، در میدان شهر بر روی داربست فلزی با نصب بنر تخلف صورت گرفته در معرض دید عموم قرار گرفت.

هرآنچه باید از دستگیری شرور و قاچاقچی چوب در سوادکوه شمالی بدانید

باقری جامخانه گفت: با عزم و اراده جدی و هماهنگی و تعاملی که بین اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری و دستگاه قضا، فرماندهی انتظامی و سپاه پاسداران وجود دارد، قاچاقچیان چوب و متصرفان و سودجویان به عرصه‌های منابع ملی، بدانند، هیچ عرصه‌ای برای سوءاستفاده آنان برای دست درازی به منابع طبیعی، امن نخواهد بود و مأموران و عوامل یگان حفاظت اداره کل و شهرستان‌ها به صورت شبانه روزی و با انجام گشت و کنترل‌های ویژه و مستمر، در عرصه‌های منابع ملی حضور فعال دارند و با متخلفان به شدت برخورد خواهند کرد.

استان مازندران حدود ۲ میلیون و چهار هزار هکتار مساحت دارد که از این مقدار حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار آن عرصه های طبیعی شامل جنگل و مرتع است.

برای حفاظت و مدیریت عرصه های طبیعی مازندران ۲ اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری در ساری و نوشهر فعالیت دارند که منطقه ساری حدود ۷۱ درصد و نوشهر حدود ۲۹ درصد این عرصه ها را مدیریت می کند و در مجموع حدود ۵۴ درصد از عرصه های جنگلی شمال کشور را در اختیار دارد و همچنین نیمی از جنگل های هیرکانی ثبت شده در سازمان جهانی یونسکو در جغرافیای مازندران واقع است.

مازندران حدود ۴۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که در آنها سالانه بیش از هفت میلیون تن محصول تولید می شود. این استان در تولید ۱۵ نوع از محصولات کشاورزی و باغی هم رتبه اول تا سوم کشور را دارد.

این شرایط در حالی است که تغییر غیرمجاز کاربری اراضی کشاورزی و باغی در مازندران همچنان از چالش‌های مهم این استان محسوب می‌شود.

 

 منبع خبر