۵۰۸ هزار تماس با اورژانس لرستان برقرار شد

۵۰۸ هزار تماس با اورژانس لرستان برقرار شد

 خرم‌آباد - ایرنا - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: ۵۰۸ هزار تماس سال گذشته با اورژانس لرستان برقرار که از این تعداد ۱۱۷ هزار و۱۳۷ ماموریت امدادی انجام شد.

دکتر جلال الدین امیری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: ۲۰ هزار و ۷۳۲ مورد تصادف به اورژانس استان در سال گذشته گزارش شده که از این تعداد ۱۲ هزار و ۶۸۲ مورد تصادف شهری و هشت هزار و ۵۰ مورد جاده ای ثبت شده است.

وی افزود: در این مدت ۹۶ هزار و ۶۹ مورد اعزام بیمار به مراکز درمانی انجام و ۱۱ هزار و ۴۰۳ مورد نیز درمان در محل ثبت شده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه سال گذشته ۸۲ هزار و ۳۰۳ ماموریت شهری انجام شد، اظهار کرد: ۳۴ هزار و ۸۳۴ ماموریت جاده ای، چهار هزار و ۴۴ ماموریت با موتور در این مدت انجام شده است.
امیری اضافه کرد: از مجموع ماموریت های اورژانس پیش بیمارستانی استان ۳۴۵ مورد مسمومیت با مونوکسیدکربن و ۱۵۷ مورد نیز احیای موفق گزارش شده است.
وی ادامه داد: اورژانس هوایی استان با ظرفیت سه بالگرد در خرم‌آباد، بروجرد و الیگودرز ۳۶۵ بیمار را به مراکز درمانی در سطح استان منتقل کرده است.
وی افزود: همچنین در سال گذشته چهار هزار و ۴۴ مورد ماموریت موتورلانس در لرستان صورت گرفت.

میانگین زمان رسیدن بر بالین بیماران هشت دقیقه ثبت شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به اینکه ۷۵۰ نفر در اورژانس لرستان مشغول خدمت رسانی هستند، اظهار کرد: میانیگن رسیدن بر بالین بیماران از زمان برقراری تماس، در ماموریت های شهری هشت دقیقه و در جاده ای ۱۳ دقیقه ثبت شده است.
امیری با بیان اینکه ساختمان ستاد اورژانس پیش بیمارستانی استان با ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث است، بیان کرد: همچنین عملیات احداث ساختمان اورژانس هوایی خرم آباد با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است.
وی با اشاره به عملیات اجرایی احداث ساختمان ستاد اورژانس لرستان بیان کرد: این طرح تحویل پیمانکار شده و همچنین آشیانه پایگاه هوایی بروجرد با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث است.

۱۰۶ پایگاه اورژانس در لرستان فعال است
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: ۱۰۳ پایگاه زمینی و سه پایگاه هوایی، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۱۰۳ آمبولانس در سطح استان فعال است.
امیری با اشاره به اینکه در چند سال اخیر سه پایگاه اورژانس شهری بانوان خرم‌آباد، شهرک اندیشه بروجرد و پایانه مسافربری دورود به ظرفیت اورژانس پیش بیمارستانی استان اضافه شده است، ادامه داد: همچنین سه پایگاه اورژانس جاده ای نیز در«خاک به تیه الیگودرز»، «کهمان سلسله» و «آبسرده بروجرد» احداث شده است.
وی با بیان اینکه جهت راه اندازی این پایگاه ها تاکنون ۳۰ میلیارد ریال هزینه شده است، ادامه داد: همچنین یک دستگاه موتورلانس در شهرستان دلفان فعال و تعداد موتورلانس های فعال در استان از هشت به ۹ دستگاه در سال گذشته رسیده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: موتور آمبولانس‌، دارای تمام تجهیزات پزشکی لازم جهت ارائه خدمات به بیماران در موارد فوریت‌های پزشکی است که به کاهش زمان رسیدن بر بالین بیمار کمک کرده و نقش مهمی در کاهش اثرات سوءناشی از حوادث و بیماری‌ها دارد.

 

 منبع خبر