تذکر نمایندگان مجلس به مدیران اجرایی؛ از بحران آبی تا مبارزه با قاچاق سوخت

تذکر نمایندگان مجلس به مدیران اجرایی؛ از بحران آبی تا مبارزه با قاچاق سوخت

 تهران - ایرنا - نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تذکرات خود خواستار رسیدگی به بحران آبی کشور، معرفی زودتر وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس، مبارزه با اعتیاد و قاچاق سوخت و بهبود شرایط کشاورزی کشور شدند.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی روز چهارشنبه(سوم اردیبهشت ماه)، صحن علنی مجلس شورای اسلامی، در تذکراتی بر اساس آیین نامه داخلی مجلس و اخطار طبق قانون اساسی به برخی از مسائل کشور اشاره کرده و در مواردی از وزرای دولت، تلاش برای بهبود امور را خواستار شدند.

حقابه سیستان از رودخانه هیرمند مطابق احقاق شود

فرهاد شهرکی در تذکر شفاهی خود گفت: احقاق حقابه سیستان از رودخانه هیرمند مطابق مطالبه تاریخی و بر اساس قرارداد ۱۳۵۱ است؛ با توجه به پر شدن مخزن سد کجکی و سرریز شدن آن بر اساس داده‌های ماهواره‌ای، حقابه نه یک درخواست بلکه تکلیف قانونی حکمرانی است.

نماینده مردم زابل، زهک، نیمروز، هامون و هیرمند ادامه داد: قطع برق در اوج گرمای ۴۵ تا ۵۰ درجه ای نقض حقوق شهروندی مردم استان سیستان و بلوچستان است، قطع برق در طوفان‌های سهمگین ریزگرد با سرعتی بالغ بر ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت، در گرم‌ترین ساعات روز در سیستان به دور از هرگونه انصاف و عدالت است.

عضو کمیسیون انرژی با بیان اینکه شفافیت مالی درآمدهای ایستگاه‌های سوخت مازاد بر مصرف در سیستان یک مطالبه مردمی است، بیان کرد: گزارش دقیق درآمدهای حاصل از ایستگاه‌های جمع‌آوری سوخت مازاد سیستان باید به صورت عمومی منتشر شود، همچنین تخصیص صد درصد این درآمدها به توسعه زیرساخت منجر می‌شود.

درخواست افزایش تعداد پذیرش در رشته های پزشکی

محمد میرزایی در تذکر شفاهی خود خطاب به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: بیش از ۶۰۰ هزار داوطلب در کنکور تجربی شرکت می‌کنند اما فقط ۳ درصد آنها در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی پذیرفته می‌شوند این یعنی ۹۷ درصد جوانان مشتاق پشت درهای بسته باقی می‌ماند، نتیجه این وضعیت یعنی مهاجرت به خارج از کشور است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: طبق آمار رسمی بیش از ۲۲ هزار دانشجوی ایرانی در ترکیه و ۸ هزار نفر در روسیه در حال تحصیل در رشته‌های علوم پزشکی هستند، با هزینه حداقلی ۱۰ هزار دلار برای هر نفر، سالانه بیش از ۳۰۰ میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌شود.

اقدام عاجل برای جلوگیری از قاچاق گازوئیل

جواد نیک بین در تذکر شفاهی خود گفت: بارها در خصوص ارتقا شهر انابد بردسکن پیگیری کردیم اما این بخش که بزرگترین بخش در کشور و دارای بیش از ۱۰۰ روستا و آبادی است در راهروهای وزارت کشور و استانداری مانده است؛ لذا خواستار اقدام عاجل در این زمینه هستم.

نماینده مردم بردسکن، خلیل آباد و کاشمر در مجلس همچنین در مورد قیمت گازوئیل ادامه داد: قیمت گازوئیل در شرکت پخش ۲۵ تومان است و وقتی به پمپ تحویل می‌شود در آنجا به قیمت ۳۰۰ تومان به کامیونداران تحویل داده می‌شود؛ این در حالی است که نرخ گاوزئیل در حاشیه شهرستان‌ها به قیمت ۱۰ هزار تومان، در حاشیه نهبندان و شهرستان‌های جنوبی به قیمت ۲۵ هزار تومان و در حاشیه سیستان و بلوچستان با قیمت ۴۵ تا ۵۰ هزار تومان قاچاق می‌شود و در خارج از مرزها با قیمت ۶۵ هزار تومان به فروش می‌رسد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تفاوت قیمت گازوئیل از شرکت پخش تا فروش در خارج از مرزها را ناشی از عدم اقدام عاجل از سوی دولت در مبارزه با قاچاق دانست و گفت: یکی از مصادیق برنامه‌های هفتم در مجلس موضوع هوشمندسازی زنجیره تامین، انتقال و ذخیره سازی توزیع فراورده‌های نفتی است که از جمله می‌توان از میترینگ، صدور بارنامه‌های برخط و یا سامانه سپهتن نام برد.

نیک‌بین گفت: اگر دولت می‌خواهد عزمی برای مبارزه با قاچاق داشته باشد اولین کار بالا بردن قیمت نیست که البته این امر نیز باید در دستور کار قرار گیرد و تصمیم جدید اتخاذ شود.

نگرانی خانواده‌ها از افزایش اعتیاد

محمد پاک مهر در تذکر شفاهی خود خطاب به وزیر کشور گفت: برای حضور در استان‌ها برنامه داشته باشید و مشکلات مردم را از نزدیک جویا شوید و میدانی عمل کنید.

نماینده مردم بجنورد، جاجرم و سملقان در مجلس با اشاره به موضوع اعتیاد در کشور گفت: خانواده‌ها نگران آینده فرزندان خود هستند، آسیب‌های اجتماعی به مرز نگران کننده رسیده است و بی‌برنامگی موج می‌زند. از شما به عنوان یک جهادی و انقلابی انتظار بیشتر است.

پاک مهر اضافه کرد: آقای مومنی از استانداران خود بازخواست کنید در رابطه با تحقق شعار سال چه می‌کنند، آیا با همان فرمان سال گذشته در تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» بود می خواهید پیش بروید؟ وضعیت سازمان شهرداری‌ها نیاز به بررسی دارد و در این خصوص آقای نصرتی معاون عمرانی شما پاسخگو نیست.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در تذکر دیگر خطاب به وزیر صمت درخصوص سازمان خصوصی‌سازی گفت: آلومینوم صنعت استراتژیک کشور است این در حالی است که آلومینیای ایران و جاجرم که تنها تولید کننده پودر آلومینیوم در ایران و خاورمیانه است با شتاب زدگی در حال واگذاری است. ۴۳ درصد از سهام آن که هر سهم ۵ و ۸۰۰ بوده ظرف دو هفته به حدود ۱۰ هزار تومان رسیده است، این کشف قیمت به چه نحوی بوده است؟ این واگذاری شتاب‌زده نسبت به این صنعت همانند صنعت نیشکر هفت‌تپه برای خراسان شمالی باعث نگرانی شده است.

تبدیل وضعیت نیروهای خرید خدمات آموزش و پرورش

رمضان رحیمی دشتلویی در تذکر شفاهی خود از دولت و سازمان برنامه و بودجه خواست تا هرچه سریعتر نسبت به تبدیل وضعیت نیروهای خرید خدمات آموزش و پرورش اقدام کند.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، در ادامه افزود: در حوزه آبریز زاینده‌رود به جز رعایت قانون و حق حقوق قانونی و مسلم حقابه‌داران که از سال‌های گذشته تاکنون توسط مسئولان وضع شده را می‌خواهیم که باعث جریان طبیعی زاینده‌رود در مسیر طبیعی خود است.

عضو مجمع نمایندگان استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: در رعایت عدالت در توزیع اعتبارات استان‌ها، باور کنید که استان اصفهان برخوردار نیست و این استان دارای ۲۸ شهرستان است که هر کدام از شهرستان‌ها به ویژه شهرستان فلاورجان یکی از نقاط محروم در استان اصفهان است که نیاز به توجه ویژه در تامین زیرساخت‌های بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و سایر حوزه‌ها دارد.

انتقال دفاتر یا شماره حساب‌ شرکت‌های صنعتی در محل استقرار

مصطفی پوردهقان در تذکر شفاهی گفت: در ماده ۱۰۵ قانون برنامه هفتم آمده است که همه شرکت‌های صنعتی و معدنی که یک بخش یا کل سهام آنها دولتی است باید دفاتر یا شماره حساب‌های بانکی این شرکت‌ها در محل استقرار معدن باشد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: متاسفانه هیچ کدام از این واحدهای صنعتی و معدنی تاکنون دفاتر آنها را داخل شهرستان‌ها مستقر نکرده‌اند و این در حالی است که ما یک جریمه‌ای هم در این زمینه در قانون برنامه هفتم تعیین کردیم که اگر واحدی این را انجام ندهد مالیاتش را باید دو برابر پرداخت کند.

ضرورت معرفی سریعتر گزینه وزارت اقتصاد به مجلس

حجت الاسلام و المسلمین علیرضا سلیمی در تذکر شفاهی گفت: هیأت دولت دائم تعرفه واردات خودرو را افزایش و کاهش می‌دهد لذا تذکر دهید تا آشفتگی در تعیین تعرفه‌ها برداشته شود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس با بیان اینکه در حال حاضر دولت بدون وزیر اقتصاد است، ادامه داد: آقای رئیس جمهور می‌فرمایند که ما تعداد زیادی متخصص داریم، از این رو ضروری است تا هر چه سریعتر یک وزیر اقتصاد معرفی کند.

عضو هیات رییسه مجلس اضافه کرد: البته این فرد نباید متخصص در انتصابات افراد حزبی، افزایش قیمت ارز و واگذاری پروژه‌های مهم به افرادی که سابقه سوء دارند و اما و اگرهای فراوانی در مورد اموال آنها وجود دارد، باشد.

کمبود واکسن و شیرخشک

حاکم ممکان در تذکر شفاهی خطاب به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: به دلیل پرداخت نشدن سهم داروخانه‌ها درخصوص شیرخشک یارانه‌ای داروخانه از تخصیص شیرخشک یارانه‌ای به مردم خودداری می‌کنند و این موضوع باعث کمبود آن در سطح کشور و بروز مشکلاتی شده است، لذا لازم است هرچه سریعتر برای جلوگیری از بحران‌ها و بروز مشکل اقدامات لازم صورت گیرد.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی افزود: کمبود واکسن در مراکز بهداشت شهرستان‌ها نیز مشکل دیگری است که در حوزه بهداشت و درمان وجود دارد و چرا واردات واکسن تنها به یک شرکت خاص تعلق گرفته است و لازم است انحصار در این حوزه از بین برود و هر شرکتی که توان واردات واکسن را دارد نسبت به تامین آن اقدام کند.

درخواست برخورد با فساد بانکی و شرکت های خصوصی

میثم ظهوریان در تذکری شفاهی گفت: اخیرا دولت طرحی را در سکوت خبری در خصوص تغییر ساختار انرژی کشور دنبال می کند، اولا اینکه نمایندگان مجلس از جزئیات این طرح مطلع نیستند و آنچه که در رسانه ها در مورد کلیات آن مطرح شده است به شدت نگران کننده است.

وی افزود: بر اساس گزارش مرکز پژوهش ها نشان می دهد ۵۴ درصد از طبقه پر مصرف در گاز جزو طبقات محروم هستند یعنی جزو ۵ دهک پایین هستند و اجرای این طرح باعث می شود ماهانه حدود یک تا ۵ میلیون تومان به این طبقه هزینه تحمیل شود و این زمینه استهلاک سرمایه اجتماعی و خشونت را فراهم می کند.

ظهوریان تاکید کرد: ما با جراحی اقتصادی موافق هستیم اما چاقوی جراحی اقتصادی باید اول سراغ فساد بانک های خصوصی و خصوصی سازی های رانتی و انحصار در بودجه های دولتی را هدف برود و سپس به سراغ معیشت مردم برود.

واردات لوله‌های بی کیفیت

هادی قوامی در تذکری شفاهی ضمن اشاره به طرح اصلاح‌ شده مربوط به مالیات بر عایدی سرمایه (CGT)، خطاب به شورای نگهبان اظهار داشت: عزیزان شورای محترم نگهبان، این مسیر درآمدی برای خزانه مشروع نیست. حتماً نسبت به این موضوع حساسیت داشته باشید. ما باید از مجموع درآمدها مالیات بگیریم، نه اینکه از هر طریقی درآمدزایی کنیم.

وی در ادامه به موضوع واردات بی‌رویه لوله‌های بدون کیفیت و استاندارد پرداخت و گفت: متأسفانه واردات لوله‌هایی که کیفیت لازم را ندارند در حال انجام است و این مسئله به تولید داخلی آسیب زده است. این در حالی‌ است که شرکت‌هایی نظیر لوله‌گستر اسفراین، فولاد اسفراین و فولاد سبزوار، با استفاده از منابعی همچون سنگ‌آهن خواف، در حال خلق ارزش هستند. باید با این موضوع به‌طور جدی برخورد شود.

قوامی همچنین درباره وضعیت شرکت سنگ‌آهن مرکزی نیز تذکری به وزیر تعاون داد و افزود: چرا باید ۴۸ هزار میلیارد تومان زیان به این شرکت تحمیل شود؟ انتظار داریم در این زمینه پیگیری ویژه‌ای صورت گیرد.

با اخذ مالیات به درآمدهای ناپاک رسمیت ندهیم

رسول دستجردی در تذکر شفاهی گفت: در حکومت اسلامی، مالیات از دزدی گرفته نمی‌شود، چون دزدی حرام است و باید آن را ممنوع کرد. به همین دلیل، کنز مال، احتکار مال، و ذخیره کردن طلا، ارز و زمین نباید مشمول مالیات قرار گیرد؛ زیرا این موارد نیز حرام هستند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس ادامه داد: وقتی از چنین درآمدهایی مالیات گرفته می‌شود، عملاً آن را رسمیت می‌بخشیم و درآمد حکومت اسلامی را با عنصری ناپاک مخلوط می‌کنیم.

دستجردی اشاره کرد: اخیراً نمایندگان مجلس طرح مالیات برای سرمایه را تصویب کرده‌اند و در حال حاضر این طرح در شورای نگهبان است.

وی از شورای نگهبان خواست تا با حساسیت بالا نسبت به این موضوع برخورد کرده و این بخش از طرح را اصلاح کند تا در حکومت اسلامی به کنز طلا و مال رسمیت داده نشود.

توجه ویژه به دهیاران و بهورزان در روستاها

عالیه زمانی کیاسری در تذکر شفاهی گفت: در برنامه هفتم به تقویت و ماندگاری در روستا بسیار پرداخته شده ولی دو گروه دهیاران و بهورزان در روستاها را که در خط مقدم فعالیت می‌کنند، دریابیم.

زمانی یادآور شد: محاسبه دو سال سوابق دوره آموزشی و همینطور اعمال مدارک تحصیلی در مدارج شغلی بهورزان و لحاظ کردن سختی کار و پرداخت مزایای مختلف که در حوزه سلامت غریب مانده‌اند از واجباتی است که باید به آنها بپردازیم. دهیاران نگهبانان صبور زمین‌های فراموش شده و معماران امید در دل روستاها هستند که با دستان پرکار خود خشت پیشرفت را بر خشت محرومیت می‌گذارند و بی‌سر و صدا چراغ توسعه را در تاریک‌ترین مسیر روشن نگه می‌دارند.

وی افزود: بهورزان نویسندگان فصل مقاومت در کتاب خدمتند قدم به قدم آسفالت صبرشان بر ناهمواری‌های کمبودها پهن شده، سربازان بی‌ادعای آبادانی که حمایت از دهیار نه یک انتخاب بلکه یک ضرورت است که با دلهای بزرگ روستا را زنده نگه می‌دارند.

هشت شاخصه وزیر پیشنهادی اقتصاد از منظر نماینده شاهین شهر

حسینعلی حاجی‌دلیگانی در تذکری شفاهی از رئیس‌جمهور خواست فردی را برای وزارت اقتصاد معرفی کند که دارای هشت ویژگی کلیدی باشد.

وی گفت: وزیر پیشنهادی باید معیشت مردم را دغدغه اصلی خود بداند، جلوی تاراج سرمایه مردم توسط بانک‌های خصوصی را بگیرد و برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان در مسیر تولید برنامه داشته باشد.

حاجی‌دلیگانی ادامه داد: این فرد باید مخالف گرانی کالا و خدمات، مخالف اجرای نسخه‌های بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول و مخالف فعالیت بازارهای مضر باشد. همچنین باید با بازارهای غیرقانونی ارز مقابله کند و به اصلاح مسیر اقتصادی کشور باور داشته باشد.

پروژه‌های آبرسانی تسریع شود

مصطفی نخعی در تذکر شفاهی خود گفت: خراسان جنوبی از همین حالا و در فصل بهار با تنش شدید آبی در بسیاری از روستاها، شهرها و مناطق عشایری روبه‌روست. وضعیت وخیم دامداران و عشایر استان موجب شده تا برای حفظ دام‌های خود ناچار به تهیه علوفه و نهاده با قیمت‌های سرسام‌آور شوند.

وی با انتقاد از عملکرد سازمان‌های مسئول گفت: متأسفانه سازمان‌های مربوطه از جمله سازمان امور عشایر و شرکت پشتیبانی امور دام هیچ برنامه‌ای برای حل مشکل دامداران و عشایر ندارند. این نهادها باید نسبت به تهیه نهاده‌های مدت‌دار اقدام کرده و آن‌ها را از طریق شرکت‌های تعاونی روستایی و عشایری در اختیار دامداران قرار دهند.

نخعی همچنین خواستار تسریع در اجرای پروژه‌های آبرسانی شد و افزود: شرکت آب و فاضلاب و سازمان امور عشایر باید هرچه سریع‌تر برای تکمیل مجتمع‌های آبرسانی روستایی و عشایری اقدام کنند. متأسفانه بسیاری از این پروژه‌ها نیمه‌کاره رها شده‌اند و هیچ اراده‌ای برای شروع مجدد آن‌ها وجود ندارد.

مشکلات کشاورزان جنوب کرمان

منصور شکراللهی در تذکر شفاهی خود گفت: کشاورزان جنوب کرمان به خاک سیاه نشسته‌اند. خانواده‌ها و فرزندان کشاورزان در بحران به سر می‌برند و قیمت محصولات کشاورزی از جمله پیاز، سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی و هندوانه به شدت افت کرده است.

نماینده مردم کهنوج، منوجان، رودبار جنوب، قلعه گنج، فاریاب و جازموریان در مجلس افزود: قیمت تمام‌شده پیاز برای کشاورز ۲۲ هزار تومان است اما اکنون حتی به هزار تومان هم خریداری نمی‌شود. از وزیر جهاد کشاورزی می‌خواهم شخصاً در بین کشاورزان جنوب کرمان حضور پیدا کنند و از نزدیک وضعیت فاجعه‌بار آنان را ببینند.

پشتیبانی از مسیر دیپلماسی عقلانی و عزتمندانه

کمال حسین پور در تذکر شفاهی گفت: در شرایطی که گفتگوهای غیر مستقیم میان جمهوری اسلامی ایران و ایالت متحده آمریکا با نظر مقام معظم رهبری و در چارچوب‌های تبیین شده نظام آغاز شده، وظیفه ماست که با نگاه ملی، مسئولانه و آینده نگر از مسیر دیپلماسی عقلانی و عزتمندانه پشتیبانی کنیم.

نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این مذاکرات که تحت اشراف شورای عالی امنیت ملی و با مسئولیت مستقیم رئیس جمهور محترم در حال انجام است فرصتی برای تقویت صلح، ثبات و حفظ منافع ملی در عرصه بین‌المللی است.

وی تصریح کرد: ما با اعتماد به تیم مذاکره کننده و با تاکید بر رعایت کامل رهنمودهای رهبری معظم انقلاب باور داریم که گفت و گو اگر بر پایه اقتدار، حکمت و مصلحت باشد می‌تواند تقویت کننده جایگاه ایران در نظم نوین جهانی باشد.

حسین پور تاکید کرد: افراط در خوش بینی و بدبینی به مذاکرات، خطاست و باید منتظر ماند تا مشخص شود تیم مذاکره کننده ایالت متحده آمریکا تا انتها در مسیر عقلانی و صلح طلبانه حرکت خواهد کرد یا خیر.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم اظهار کرد: در شهری که هنوز ریه‌های شیمیایی نفس می‌کشند، جانبازان ما برای درمان سرگردانند، بیماران دیالیزی با دستگاه‌هایی جان می‌دهند که سالهاست عمرشان تمام شده، مادران باردار سردشتی برای یک سونوگرافی ساده رهسپار جاده‌هایی می‌شود که گاه پایانشان مرگ است نه زندگی.

وی افزود: سال‌هاست برای یک دستگاه ام آر ای التماس می‌کنیم تا کی باید برای یک عکس ساده ۴۰۰ کیلومتر مسیر پرخطر تا مرکز استان را طی کنیم؟ آیا این مطالبه زیادی است؟

حسین پور بیان کرد: سامانه سرمایشی و گرمایشی بیمارستان سردشت شرم آور است، متخصصان انگشت شمارند، در خانه‌های بهداشت روستایی دارو و پزشک وجود ندارد، درمانگاه‌ها شبها خاموشند و بیماران در کابوس بی‌پناهی.

مشکل آب مردم اصفهان

محمدتقی نقد علی در تذکر شفاهی با انتقاد از آنچه بی‌توجهی به وضعیت آب شرب و بهداشتی استان اصفهان خواند، گفت: آیا اصفهان بخشی از ایران هست یا خیر و در حالی که چندین کیلومتر آن طرف‌تر از منابع آبی این استان تامین آب می‌شود مردم اصفهان مشکل آب دارند و از آب چاه ما سالم استفاده می‌کنند.

وی افزود: تا کی قرار است طرح‌های آبی استان به دلایل مختلف رد شود و یا به آن ایرادات مختلف وارد شود؟

نماینده مردم خمینی شهر در تذکر دیگری خطاب به وزیر مسکن و شهرسازی اظهار داشت: وضعیت پروژه‌های ساختمانی استان روشن نیست و تکلیف زمین‌های مازاد پادگانی و باید تعیین شود همچنین از وزیر رفاه تقاضا دارم برای تامین نیازهای کارخانه ذوب آهن اصفهان به مواد اولیه تدبیر کند.

توقف واردات کامیون‌های کشنده

سید سلمان ذاکر در تذکر شفاهی خود با اشاره به موضوع واردات خودروهای کشنده، افزود: واردات این خودروها نه تنها طبق برنامه پنج‌ساله هفتم مجاز است، بلکه خواسته جدی مردم و رانندگان نیز هست. این حوزه هیچ‌گاه شامل تحریم نشده و اگر تحریمی وجود داشت، می‌توانستیم با استناد به آن، پاسخگوی مردم باشیم. اما امروز که مردم، بخش خصوصی، شرکت‌ها و رانندگان با کارت هوشمند پای کار آمده‌اند تا خودرو وارد کنند، اجازه نمی‌دهیم و بهانه‌های مختلف مطرح می‌شود.

نماینده مردم ارومیه با انتقاد از شرایط فعلی واردات خودروهای کشنده، تصریح کرد: چهار هزار دستگاه کامیون کشنده که با منشا ارز خارجی یا از محل صادرات خریداری شده‌اند، با قبض انبار در ترکیه بلاتکلیف مانده‌اند. این خودروها را همین مردم با فروش طلا، جواهرات و دارایی‌های‌شان تهیه کرده‌اند تا برای خود و خانواده‌هایشان اشتغال ایجاد کنند و ظرفیت ترانزیت کشور را افزایش دهند، اما امروز در معرض مصادره قرار گرفته‌اند.

این نماینده مجلس ادامه داد: نمایندگان از سراسر کشور تماس می‌گیرند و می‌پرسند چرا اجازه واردات این کامیون‌ها داده نمی‌شود؟ چند جلسه دیگر باید برگزار کنیم و چند ماه دیگر باید وقت تلف شود؟ مگر رئیس مجلس اخیراً در این خصوص نامه‌ای به هیئت دولت ارسال نکردند؟ چرا همچنان باید رانندگان در راهروهای مجلس منتظر بمانند تا مشکلشان حل شود؟.

 

 منبع خبر