به گزارش ایرنا، مصطفی میرتبار روز سه شنبه در بازدید از مسجد جامع بابل در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مرمت و بازسازی بناهای فاخر تاریخی این شهر همانند پل تاریخی محمد حسن خان از جمله دغدغه های دوستداران میراثی بود که طرح مطالعاتی آنها برای مرمت آغاز شد.
وی گفت: بدون تردید مرمت بناهای تاریخی از ضرورت های مهمی محسوب می شود که هزینه در این بخش هدر رفت سرمایه نخواهد بود و یک سرمایه گذاری بسیار مطلوب فرهنگی است.
فرماندار بابل با اشاره به این مطلب که در دنیای امروز حفظ بناهای تاریخی نمونه ای از توسعه یافتگی است، اظهار کرد: شهرستان بابل با غنای فرهنگی خود آثار تاریخی ارزشمندی دارد که همه باید برای حفظ آن تلاش کنیم.
میرتبار ادامه داد: بنای تاریخی و میراثی مسجد جامع بابل باید نیازمند مرمت است و برای تحقق این مهم پیگیری های لازم انجام خواهد شد.
مسجد جامع بابل از اماکن تاریخی، مذهبی و میراثی شهر بابل محسوب می شود که در یکی از قدیمیترین محلههای شهر قرار دارد و از آثار ملی ایران به شمار میرود. طبق تاریخ طبرستان، قدمت این مسجد به سال ۱۶۰ هجری قمری بازمیگردد و در دورههای مختلف، بهویژه عصر صفوی، بازسازی شده است.
دوران فتحعلی شاه قاجار، این بنا براثر زلزله تخریب و دوباره بنا شد. مسجد دو سر در در شرق و غرب دارد که هرکدام به یک هشتی متصل میشوند و بالای آنها آیات و عباراتی بر خشتهای کاشی «کتیبه» به تاریخ ۱۲۳۰ هجری قمری نوشته شده است.