هشدار در مورد سوداگران آزمون سراسری/شبکه‌ها و کانال‌های متخلف رصد می‌شود

هشدار در مورد سوداگران آزمون سراسری/شبکه‌ها و کانال‌های متخلف رصد می‌شود

 تهران- ایرنا- رئیس سازمان سنجش آموزش کشور اقدامات حفاظتی برگزاری نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ را تشریح کرد و در مورد اقدامات سوداگران و شبکه‌های کلاهبرداری در فضای مجازی هشدار داد.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور، رضا محمدی در نشست با شورای حفاظت آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ با تشکر از دستگاه‌های اجرایی، امنیتی، انتظامی و قضایی، تأکید کرد: با اقدامات پلیس فتا کانال‌های فضای مجازی مدعی سؤالات آزمون سراسری شناسایی شده و مدعیان دروغین فروش سؤالات آزمون سراسری و فروشندگان ابزار تقلب دستگیر می‌شوند.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با هشدار مجدد به متقاضیان و خانواده‌های آنها در مورد سوداگران و کلاهبرداران فروش سؤالات، گفت: قانون در تشدید مجازات افراد متخلف در شبکه‌ها و گروه‌ها صراحت دارد و ارتکاب هر یک از اعمال تخلف آمیز به‌ویژه تلاش برای افشای سؤالات مرتبط با آزمون سراسری در قالب همکاری در یک گروه یا شبکه به تناسب نوع جرم می‌تواند به حبس از یک تا پنج سال نیز منجر شود.

محمدی افزود: متقاضیان و والدین مراقب باشند تحت تأثیر تبلیغات کذب قرار نگیرند و سرنوشت خود را به سوداگران و کلاهبرداران کنکور گره نزنند و تأکید می‌شود ضرورت دارد متقاضیانی که وارد شبکه‌های مدعی تقلب و تضمین قبولی شده‌اند هر چه سریع‌تر از این شبکه‌ها خارج شوند تا مشمول مجازات‌های قانونی نشوند.

وی با بیان اینکه امکان دسترسی به سؤالات آزمون سراسری پیش از شروع آزمون وجود ندارد، گفت: شبکه ملی حفاظت آزمون سراسری با بهره‌گیری از ظرفیت نهادهای اطلاعاتی و امنیتی اقدامات لازم را برای پیشگیری و مقابله با هر نوع تخلف را انجام خواهد داد و متقاضیان توجه کنند نه تنها استفاده از وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه‌های حافظه‌دار در جلسه آزمون سراسری تخلف است بلکه حتی همراه داشتن اینگونه وسایل بدون استفاده از آنها نیز منجر به محرومیت از آزمون سراسری و مجازات می‌شود.

هشدار در مورد سوداگران آزمون سراسری/شبکه‌ها و کانال‌های متخلف رصد می‌شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: همه گروه‌ها و کانال‌های مدعی تقلب تحت رصد مستمر نهادهای امنیتی و انتظامی هستند و متقاضیان آگاهی داشته باشند که این کلاهبرداران در روزهای باقی مانده تا آزمون سراسری با انتشار صفحات جعلی دفترچه سؤالات با استفاده از سؤالات سال‌های گذشته و سایر شیوه‌های متقلبانه سعی در قانع کردن متقاضیان برای واریز وجه به صورت ارز و رمز ارز دارند و هوشیاری متقاضیان عزیز این اقدامات را خنثی خواهد کرد.

محمدی با اشاره به اینکه آزمون سراسری به عنوان یک رویداد ملی و مردمی است، گفت: گزارش دستگاه های اجرایی، امنیتی، انتظامی و قضائی عضو شورای حفاظت آزمون بیانگر سطح بالای آمادگی آنان برای برگزاری یک آزمون سالم، ایمن و مطمئن است.

در این نشست اعضای شورای حفاظت آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ گزارشی از اقدامات انجام شده و برنامه های پیش رو را ارائه کردند.

به گزارش ایرنا، آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ در دو نوبت برگزار می‌شود که رقابت داوطلبان نوبت اول در تاریخ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت‌ماه و نوبت دوم در روزهای ۵ و ۶ تیرماه خواهد بود.

ثبت‌نام متقاضیان شرکت در دومین نوبت آزمون سراسری امسال نیز در دو بازه زمانی صورت گرفت که در بازه نخست؛ از ۲۲ تا ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۳، بیش از ۵۷۸ هزار نفر با مراجعه به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش، ثبت‌نام خود را انجام دادند.

دومین بازه ثبت‌نام آزمون سراسری ۱۴۰۴ نیز از ۱۶ تا ۲۱ فروردین انجام شد و در نهایت ۸۲۳ هزار نفر در نوبت دوم آزمون سراسری امسال ثبت نام کردند و در مجموع متقاضیان آزمون سراسری ۱۴۰۴ (در نوبت اول و دوم) به بیش از یک میلیون نفر رسید.

 

 منبع خبر