پیکر استاد حمیدی فردا در بوشهر تشییع و درجوار "آتشی" به خاک سپرده می‌شود

پیکر استاد حمیدی فردا در بوشهر تشییع و درجوار "آتشی" به خاک سپرده می‌شود

 بوشهر-ایرنا- سرپرست فرمانداری بوشهر گفت: مراسم تشییع و تدفین پیکر استاد دکتر سید جعفر حمیدی، از چهره‌های ماندگار فرهنگ، ادب و هنر بوشهر و ایران، روز چهارشنبه سوم اردیبهشت در بوشهر برگزار و در جوار آرامگاه منوچهر آتشی شاعر بلندآوازه جنوب به خاک سپرده می‌شود.

محمد مظفری روز دوشنبه در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: این آیین ساعت ۱۵ در فرهنگسرای شیخ حسین چاهکوتایی برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به جایگاه برجسته دکتر حمیدی در عرصه فرهنگ و ادب کشور افزود: به منظور هماهنگی برای برگزاری شایسته این مراسم، نشستی با حضور مسئولان نهادهای فرهنگی، انتظامی، خدماتی و خانواده آن مرحوم در محل فرمانداری برگزار شده است.

مظفری ادامه داد: با توجه به درخواست‌های مردمی و پیگیری‌های استاندار بوشهر و پس از اخذ مجوز از وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، مقرر شد پیکر استاد حمیدی در فرهنگسرای شیخ حسین چاهکوتاهی، از مبارزان ضد استعماری جنوب و در جوار مرحوم منوچهر آتشی شاعر نامدار جنوب به خاک سپرده شود.

سرپرست فرمانداری بوشهر همچنین از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محدوده خیابان سبزآباد و سه‌راه امامزاده از ساعت ۱۴ فردا ( چهارشنبه) تا پایان مراسم خبر داد.

وی گفت: براساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، آیین بزرگداشت و خداحافظی با استاد حمیدی ابتدا با حضور خانواده، فرهیختگان، هنرمندان و علاقه‌مندان به فرهنگ و ادب در مجتمع فرهنگی هنری ۹ دی برگزار و سپس پیکر این استاد فقید با همراهی مردم فرهنگ‌ دوست بوشهر به سمت محل تدفین تشییع خواهد شد.

دکتر سید جعفر حمیدی استاد تمام ادبیات فارسی دانشگاه شهید بهشتی تهران، چهره ماندگار استان بوشهر، شاعر و نویسنده پس از عمری تلاش و مجاهدت علمی و ادبی شنبه شب در منزل شخصی دارفانی را وداع گفت.

سید جعفر حمیدی فرزند سیدآقا به سال ۱۳۱۵ خورشیدی در بوشهر زاده شد. تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در بوشهر و دوره لیسانس زبان و ادبیات فارسی را در دانشگاه شیراز گذراند و سپس وارد خدمت آموزش و پرورش شد. کارشناسی ارشد را در تهران و دکترای زبان و ادبیات فارسی را به سال ۱۳۶۳ در دانشگاه فردوسی مشهد گذراند و سالها استاد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه شهید بهشتی تهران و سردبیر مجله دانشکده ادبیات شهید بهشتی بود.

از جمله آثار زنده یاد ،وصلت در سده تظلم - ابراهیم ابراهیم - از خون کبوتران - ابر باران بار - از سایه تا نشان - آینه شروه سرایی - وزیرکشان، تاریخ نگاران - سعدی در کیش - تاریخ اورشلیم - آسیه ملکه مصر - بوشهر در مطبوعات عصر قاجار - ۳۳ غزل عرفانی از فروغ بسطام - داستان سیاوش (پژوهش) - بندر ریگ - فرهنگنامه بوشهر - جانگدازان - ماشین نوشته‌ها - صد رباعی- صد دوبیتی و صد ها مقاله علمی دیگر است.

در سال ۱۳۸۳ به همت شورای شهر تهران مراسم بزرگداشتی هم‌زمان با ۶۸ سالگی وی برگزار شد و یکی از خیابان‌های این شهر واقع در محدوده محل سکونتش (باقرخان) به نام «دکتر سید جعفر حمیدی» نامگذاری شد.

بنا به وصیت زنده‌یاد حمیدی، پیکر او برای تشییع و خاکسپاری به بوشهر منتقل شد.

 

 منبع خبر