به گزارش ایرنا، پایگاه خبری «العربی الجدید» امروز سه شنبه در جدیدترین گزارش خود درباره اوضاع کودکان فلسطینی در نوار غزه نوشت: اسرائیل همچنان به کشتار کودکان فلسطینی در غزه مشغول است و این اقدامات ترجمان روشن نسل کشی یکسال و نیم گذشته رژیم اشغالگر علیه ساکنان این منطقه است. سازمان امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) از شهادت ۶۰۰ کودک فلسطینی از زمان سرگیری حملات اشغالگران به غزه در ۱۸ مارس گذشته و پس از آتش بس شکننده ای که دو ماه دوام نیاورد، خبر داده است. همچنین بیانیه های صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) از زخمی شدن بیش از ۱۶۰۰ کودک دیگر در غزه حکایت دارد.
این درحالی است که مرکز حقوق بشری فلسطین نیز در نوزده آوریل جاری از شهادت ۵۹۵ کودک و ۳۰۸ زن از زمان فروپاشی آتش بس در غزه در ۱۸ مارس گذشته خبر داده بود.
در همین راستا، «ادوارد بیگ بدیر» مسئول خاورمیانه و شمال آفریقای صندوق یونیسف به آثار مخرب جنگ بر کودکان غزه اشاره و گفت: درباره کودکان غزه که بالغ بر یک میلیون کودک می شود نمی توان از اضطراب پس از شوک سخن گفت بلکه اضطراب مزمن است. آسیب ویرانگر، کشنده و غیرقابل تحمل است.
وی افزود: باید اقدام فوری برای حمایت از آینده آنها انجام دهیم.
این مسئول یونیسف در مارس گذشته نیز هشدار داده بود که کودکان غزه با اوضاع بسیار نگران کننده ای روبه رو هستند و با ترس و نگرانی شدید دست و پنجه نرم می کنند و از تبعات محرومیت از کمک های بشردوستانه و حمایتی رنج می برند.
در همین حال خبرگزاری آناتولی به نقل از سازمانی ضد جنگ تحت عنوان «ایستادن با هم» (Standing Together) اعلام کرد: پلیس اسرائیل به اعضای این سازمان هشدار داده که از حمل کردن عکس کودکان جان باخته در غزه در تظاهرات خودداری کند. پلیس تلآویو به این سازمان همچنین هشدار داده که در تظاهرات ضد جنگی که در روز پنجشنبه برگزار خواهد شد اجازه ندارد عکس کودکانی را که در بمبارانهای هوایی اسرائیل در غزه جان باخته اند، حمل کند. همچنین پلیس هشدار داده که اعضای این سازمان اجازه ندارد پلاکارد و پوسترهایی حاوی کلمه نسلکشی در دست داشته باشید.
با تداوم تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه، شمار کل شهدای این منطقه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۵۱ هزار و ۲۴۰ نفر و شمار مجروحان به ۱۱۶ هزار و ۹۳۱ نفر رسیده است.
رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران روی آورد.
در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتشبس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس سرباز زد و از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت