به گزارش ایرنا، یاسر قندهاری روز دوشنبه در این مراسم اظهار کرد: این دفاتر نهتنها فرصتهای شغلی جدیدی ایجاد میکنند، بلکه به افزایش ماندگاری مسافران و رونق اقتصادی منطقه کمک شایانی میکنند.
وی بیان کرد: هر دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در گلستان بین ۲ تا ۶ فرصت شغلی مستقیم ایجاد میکند. این مراکز با جذب گردشگران و ارائه خدمات متنوع، به توسعه اقتصادی استان و افزایش ورود مسافران کمک میکنند.
به گفته قندهاری، در تعطیلات نوروز امسال، بیش از ۹ میلیون مسافر به گلستان سفر کردند که حدود ۵۰۰ هزار نفر از آنها بین یک تا هفت شب در این استان اقامت داشتند که این آمار نشاندهنده ظرفیت بالای گلستان برای تبدیل شدن به مقصد اصلی گردشگری است.
معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان افزود: در نوروز امسال، میانگین اشغال واحدهای اقامتی گلستان شامل هتلها، متلها، هتلآپارتمانها و اقامتگاههای بومگردی به ۸۰ درصد رسید و برخی واحدها حتی ۱۰۰ درصد ظرفیت خود را پر کردند که این استقبال گسترده، ضرورت توسعه زیرساختهای اقامتی، پذیرایی، تفریحی و سرگرمی را بیش از پیش آشکار میکند.
قندهاری با تأکید بر لزوم توسعه دفاتر مسافرتی و گردشگری، اظهار کرد: این مراکز زمینهساز جذب سرمایهگذاران به حوزه گردشگری هستند.
وی گفت: مدیران ارشد گلستان و اداره کل میراثفرهنگی استان با فراهم کردن شرایط مناسب، آماده استقبال از سرمایهگذاران برای ایجاد زیرساختهای جدید هستند که این اقدامات، گامی مهم در مسیر تبدیل گلستان به مقصد اصلی گردشگری ایران به شمار میرود.
معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان افزود: دفاتر مسافرتی و راهنمایان گردشگری گلستان در نوروز ۱۴۰۴ نقش مهمی در جذب تورهای داخلی از استانهایی نظیر خراسان، تهران، کردستان و لرستان و همچنین تورهای خارجی از کشورهای عراق و عمان داشتند و متوسط اقامت گردشگران تورها بین سه تا پنج شب بود که نویدبخش افزایش تورهای ورودی به این استان در آینده است.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گنبدکاووس، هم گفت: این شهرستان در حال حاضر ۱۶ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری فعال دارد که این دفاتر نقش بسزایی در معرفی جاذبههای تاریخی و طبیعی گنبدکاووس به گردشگران داشتهاند.
مریم آقآتابای بیان کرد: دفتر جدید گلسار با سرمایهگذاری ۲۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی بخش خصوصی راهاندازی شده و برای ۶ نفر اشتغال ایجاد کرده است.
با توسعه زیرساختهای گردشگری، جذب سرمایهگذاری و افزایش فعالیت دفاتر مسافرتی، گلستان در مسیر تبدیل شدن به مقصدی چهارفصل برای گردشگران قرار دارد.
تنوع جاذبههای تاریخی، طبیعی، فرهنگی و مذهبی این استان، همراه با مهماننوازی مردم و خدمات رو به رشد، گلستان را به نگینی درخشان در صنعت گردشگری ایران تبدیل کرده است.