آغاز طرح نظارتی بر فرآورده‌های خام دامی در خراسان جنوبی

آغاز طرح نظارتی بر فرآورده‌های خام دامی در خراسان جنوبی

 بیرجند - ایرنا - سرپرست اداره‌کل دامپزشکی خراسان جنوبی از آغاز اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان و عید نوروز با فعالیت ۴۵ اکیپ بر مراکز عرضه فرآورده‌‎های دامی و پروتئینی در این استان خبر داد.

سید محمدمهدی احمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح با هدف تامین سلامت مواد غذایی و نظارت بر عرضه بهداشتی فرآورده‌های خام دامی در استان از امروز آغاز شد.

وی بیان کرد: در اجرای این طرح ۴۵ اکیپ سیار و ثابت، ۲۵ دامپزشک، ۴۸ بازرس بهداشت گوشت و ۱۱ ناظر شرعی در خراسان جنوبی فعالیت می کنند.

سرپرست اداره‌کل دامپزشکی خراسان جنوبی با اشاره به وجود هزار و ۷۵۰ واحد عرضه فرآورده‌های خامی دامی در استان، گفت: نظارت بر این واحدها از ساعت هشت صبح تا ۲۰ شب تشدید خواهد شد.

احمدی از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا عرضه مواد غذایی غیربهداشتی، مراتب را به اداره‌کل دامپزشکی استان گزارش دهند.

وی از شهروندان و مسافران خواست مواد خام تهیه شده را از مراکز مجاز خریداری و در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای آن و همچنین نشلن دامپزشکی دقت کنند.

 

 منبع خبر