به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدجواد کولیوند روز یکشنبه در چهل و ششمین نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استانداری افزود: طی تماس تلفنی با مدیرعامل شرکت گاز ایران مقرر شد با بررسی دادهها در موضوع کاهش قطعی گاز بخش صنایع سمنان همراهی شود.
وی ادامه داد: این هفته به گفته هواشناسی سردترین توده سال در پیش است و پس از آن، کشور از ناترازی انرژی خارج میشود.
وی اضافه کرد: واقعیت این است که بخشخصوصی بهدلیل ناترازی انرژی بین ۲۰ تا ۲۵ روز طی ماه گذشته فعالیت داشتند و بر این اساس انتظار میرود بخشهای اداری با بخش خصوصی در پایان سال همراهی داشته باشند.
تقسیط پرداختیهای بخش خصوصی ویژه پایان سال
کولیوند گفت: ستاد تسهیل مصوبهای تصویب کند تا اسفند ۱۴۰۳ بدهی مربوط به امور مالیاتی، تامین اجتماعی، انشعابات آب، برق و گاز مربوط به صنایع تقسیط شود تا فشار مضاعف بر بخش خصوصی با توجه به پرداختی عیدی، سنوات و حقوق کارکنان، کمتر شود.
استاندار سمنان گفت: تسریع در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ با قید فوریت طبق قوانین و ضوابط به واحدهای تولیدیِ واجد شرایط مورد توجه باشد.
وی بیان کرد: دبیرخانه ستاد تسهیل بیستم تا بیست و پنجم اسفند ۱۴۰۳ گزارش عملکرد از ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان در بخشهای مختلف گردآوری و اطلاعرسانی کند.
کولیوند با اشاره به توصیههای وزیر کشور در آیین معرفی استاندار سمنان مبنی بر توجه به ۲ کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و شورای گفت و گوی بخش خصوصی و دولت گفت: با تمام توان برای رفع موانع تولید از طریق برگزاری این ۲ کارگروه تلاش میشود.
ارتباط با هلدینگهای ملی در توسعه انرژی سمنان
استاندار سمنان گفت: برای تولید یکهزار مگاوات برق از انرژی خورشیدی در قالب طرحهای مختلف قرار داد امضا شد تا در آینده استان با مشکلات کمتری در حوزه انرژی مواجه باشد.
وی اضافه کرد: طی دیدار با محمد شریعتمداری مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس، برای تولید ۱۰۰ یا ۲۰۰ مگاوات برق از انرژی خورشید در سمنان مذاکره و قولهایی گرفته شد.
کولیوند گفت: رایزنی با هلدینگ ماموت برای سرمایهگذاری در توسعه نیروگاه خورشیدی در سمنان نیز در دستور کار است.
قطعی برق و گاز مدیریت شود
مدیر انجمن صنایع استان سمنان هم در این نشست گفت: یک ماهِ پیشرو قطعی برق و گاز صنایع برای حمایت از تولید مدیریت شود.
رستم سعدالهی ادامه داد: تداوم قطعی برق و گاز بخش خصوصی را زمینگیر میکند و موجب بیکاری کارکنان میشود و تبعات اقتصادی و اجتماعی به همراه دارد.
مدیران دستگاههای اجرایی سفیران اطلاعرسانی باشند
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان هم در این نشست گفت: در بخش اقتصادی هجمه وجود دارد که عمده آن منصفانه نیست.
محمدرضا صادقی افزود: جذب سرمایهگذار خارجی برای استان سمنان طی ۲ سال گذشته به اندازه ۲۵ سال گذشته بود.
وی ادامه داد: پیگیری تامین پنجهزار تن نهاده دامی مدتدار، کسب رتبه نخست کشت دیم، تامین کالای اساسی، کسب رتبه نخست اشتغال و خودکفایی مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره)، توسعه زیرساخت فیبر نوری، جذب دانشجوی غیرایرانی و تلاش برای توسعه انرژی خورشیدی، از موضوعهای مهمی است که در استان سمنان کمتر به اطلاعرسانی این تلاشها پرداخته شد.
وی اظهار کرد: هماهنگی بین دستگاههای نظارتی، قضایی و مقننه برای پیشرفت سمنان وجود دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان گفت: مدیران دستگاههای اجرایی مبلغان و سفیران کار خود برای تبیین دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران باشند.
به گفته وی، استان سمنان در بخش شیلات، قنوات، استفاده از پساب، و مکانیزاسیون کشاورزی، عملکرد درخشان داشته است.
صادقی گفت: سند آب استان سمنان در حال تدوین است که از زیرساختهای توسعه محسوب میشود.
وی با اشاره به فرموده رهبر معظم انقلاب تاکید کرد: پیوست رسانهای در اطلاعرسانی تلاشها مورد توجه باشد. دستگاههای اجرایی استان عملکرد قوی اما انعکاس و اطلاعرسانیِ ضعیف دارند و باید روابطعمومیها بیش از پیش فعال شوند.