به گزارش ایرنا از استانداری اردبیل، بهروز خلیلی روز پنجشنبه در نشست ارائه برنامه محوری دستگاه های اجرایی استان اظهار کرد: برای قرارگیری در بین ۱۰ استان برتر در بهبود فضای کسب و کار در استان هدف گذاری شده است.
وی گفت: شاخص بهبود فضای کسب و کار استان اردبیل در پاییز سال جاری نسبت به تابستان ۲.۲ درصد ارتقا یافته است.
خلیلی متوسط کشوری این شاخص را ۶.۱۵ درصد و وضعیت استان اردبیل را در حال حاضر ۵.۹۹ درصد ذکر کرد.
وی با بیان اینکه هدفگذاری اردبیل قرارگیری در بین ۱۰ استان برتر در زمینه فضای مطلوب کسب و کار است، توجه به تامین زیرساختها از سوی ارگانهای دولتی و تقویت بحثهای مدیریتی را ۲ ضرورت مهم برای تحقق این هدف دانست.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل اظهار کرد: پرداخت تسهیلات در موعد مقرر و به موقع ، تامین مواد اولیه و مدیریت قوانین و مقررات مخل کسب و کار از دیگر ملزومات بهبود فضای کسب و کار است.
خلیلی با اشاره به راهاندازی درگاه ملی صدور مجوزها از تسهیل این روند خبر داد و گفت: برخی مجوزها در حوزههایی مانند خوداشتغالی در عرض یک تا سه روز طول می کشد.
وی با اشاره به اهمیت تولید، اشتغال و تاکیدات رهبر معظم انقلاب در سالهای اخیر بر این موضوع، لحاظ رشد هشت درصدی در برنامه توسعه هفتم را یادآور شد و ادامه داد: تحقق این میزان رشد در سایه افزایش بهرهوری و جذب سرمایهگذاری اتفاق میافتد و این موضوع جایگاه بخش خصوصی را در ارتقای اقتصادی مشخص میکند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل با بیان اینکه بهبود فضای کسب و کار و نهادینه کردن سرمایهگذاری آسان جزو اولویتهای دولت محلی است، افزود: علاوه بر تامین و توسعه زیرساختها، انتظار بر این است تلاشهای بیشتری از سوی دستگاههای مربوط برای جلوگیری از قطعیهای برق و گاز در واحدهای تولیدی حتی برای مدت محدود انجام شود.
خلیلی هدفگذاری تولید ۱۲۰ مگاوات برق در استان اردبیل از طریق سرمایهگذاری در حوزه انرژی خورشیدی را یادآور شد و این میزان تولید را در کمک به کاهش ناترازی انرژی دارای اهمیت دانست.
وی همچنین استفاده از نظرات نخبگان و فعالان تولیدی برای بهبود وضعیت را ضروری ذکر کرد و ادامه داد: در این راستا رسانهها و صدا و سیما نیز باید با تبیین فرهنگ کارآفرینی و مطالبهگری مردم از مدیران در خصوص بهبود فضای کسب و کار تأثیرگذار باشند.