صابر علیدادی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: این طرح به ظرفیت ٣۶ هزار مترمکعب در شبانه روز و با سرمایه گذاری هفت هزار و ۶۰۹ میلیارد ریال، طی مدت ۳۶ ماه به بهرهبرداری خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان بیان کرد: روند تکمیلی این طرح با استفاده از ظرفیت صنایع و بدون تامین اعتبارات دولتی انجام می شود که مهمترین اقدام در راستای اهداف دولت چهاردهم و وزارت نیرو برای خدمات رسانی مطلوب به مردم خوزستان است.
علیدادی بازیابی فاضلاب شهرستان بهبهان و جلوگیری از آلودگی محیط زیست، اتلاف و استفاده حداکثری از منابع ارزشمند آب کشور و تامین آب مجتمع عظیم پالایشگاه گاز بیدبلند خلیج فارس و جمعآوری گازهای مشعل کشور را از دیگر اهداف احداث این تصفیه خانه اعلام کرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان، پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس را پیشگام در سرمایه گذاری در حوزه های آب و فاضلاب دانست و افزود: ارتقای شاخصهای زیست محیطی و جلوگیری از آلودگی محیط زیست با ممانعت از ورود بیش از ۳۶ هزار متر مکعب در شبانه روز فاضلاب به رودخانه مارون از مهمترین اهداف اجرایی این طرح است.
وی تصریح کرد: بازچرخانی آب و استفاده از پساب فاضلاب به عنوان ظرفیت آبی مناسب برای پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس در دستور کار این طرح مهم است که مدت زمان بهرهبرداری از پساب فاضلاب برای این شرکت ۲۰ سال است.
علیدادی خاطرنشان کرد: با توجه به توپوگرافی شهرستان بهبهان، جلوگیری از جذب فاضلاب شهری به زمین و آلوده شدن آب های زیرزمینی از دیگر اهداف این طرح است. از تمامی صنایع و شرکت های خوزستان برای بهرهمندی از پساب تصفیه خانه فاضلاب خوزستان استقبال خواهیم کرد.
بر اساس این گزارش استان خوزستان با جمعیتی بیش از پنج میلیون نفر یکی از استان های پرجمعیت کشور است.