صالح محمدی پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۱۲۰ تن سیب و ۱۲۰ تن پرتقال از طریق اتحادیه تعاون روستایی استان خریداری شده که هفته آخر اسفندماه توزیع میشود.
وی با بیان اینکه با برنامهریزی انجام شده برای تامین مایحتاج ماه مبارک رمضان و شب عید مشکلی وجود ندارد، اضافه کرد: هماینک ۴۰۰ هزار تن برنج ذخیره شدهاست و در تامین نیاز مردم محدودیتی وجود ندارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان بیان کرد: به طور متوسط ماهانه بین ۱۲ تا ۱۳ میلیون قطعه جوجهریزی در استان انجام میشود که با توجه به برنامه ریزی انجام شده به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان و عید نوروز این میزان در ماههای بهمن و اسفند افزایش یافتهاست.
وی با بیان اینکه روزانه ۲۸۰ تا ۲۹۰ تن مرغ گرم در گیلان مصرف میشود، اظهار کرد: این میزان در تعطیلات به ۳۵۰ تن میرسد که در این راستا برنامه ریزی شده و می شود.
وی عنوان کرد: طی ۶ ماه گذشته ۷۵۰ تن گوشت گرم وارداتی در قالب بستهبندی با قیمت سه میلیون و ۱۰۰ هزار ریال در استان توزیع شده و تا پایان سال نیز حداقل ۲۰۰ تن دیگر توزیع خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
جوجهریزی در گیلان نزدیک ۱۹ درصد افزایش یافت
۷۵۰ تن گوشت قرمز گرم وارداتی در گیلان توزیع شد
محمدی اضافه کرد: افزون بر ۲ هزار و ۵۰۰ تن مرغ گرم نیز توسط شرکت پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی گیلان خریداری شدهاست و موجودی مرغ منجمد در سردخانههای استان افزون بر ۵۰۰ تن بوده و خرید مرغ مازاد نیز از سوی شرکت پشتیبانی امور دام در حال انجام است.
وی با بیان اینکه ۱۲ تن خرما نیز در سردخانههای گیلان ذخیره سازی شده که همزمان با ماه مبارک رمضان توزیع خواهد شد، اظهار کرد: ۲۹۵ تن شکر نیز برای توزیع در این ماه آماده شدهاست.
گیلان با ۹ واحد پرورش مرغ اجداد گوشتی فعال رتبه نخست، ۱۰۵ واحد مرغ مادر جایگاه دوم و ۸۷۹ واحد مرغ گوشتی رتبه سوم تولید گوشت مرغ در کشور را دارد.
بر اساس آخرین آمارها نزدیک به ۷۵ درصد فعالیتهای صنعت طیور در گیلان در قالب زنجیره تولید است که استان از این نظر رتبه نخست کشور را داراست، ۱۰ زنجیره تولیدی بزرگ نیز «از تولید جوجه یک روزه تا خوراک دام» در استان فعال است.
همچنین ۲۳ کارخانه جوجهکشی با ظرفیت بیش از ۴۱ میلیون قطعه در هر دوره در استان گیلان فعالیت میکند.