سرویس ورزش مشرق - در شرایطی که هواداران استقلال تازه اندکی طعم خوشبختی و موفقیت را با تیم ناکام فصل جاری محبوبشان چشیده بودند، انتشار یک فایل صوتی از علیرضا اسدی - عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال - که علیه برخی بازیکنان و مدیران اسبق صحبتهایی در آن مطرح شده به وضوح چالش و فاصله عمیق موجود بین اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال را عیان کرد.
مدیرانی که هنوز تکلیفشان با خودشان روشن نیست و در بحث انتخاب سرمربی اختلاف نظرهای شدیدی دارند حالا در ارتباط با بحث تمدید قرارداد بازیکنان و یارگیری نیز اختلاف نظرهایشان به بیرون از دایره خودی درز پیدا کرد. اینکه چنین فردی بدون مراقبت از صحبتهایش با افرادی که شناخت دقیقی از آنها ندارد هر حرفی را مطرح می کند نشان از عدم شناخت دقیق اسدی از فضای مدیریتی دارد. فضایی که همواره عده ای برحسب شرایط شغلی یا با نیّتهای مختلف، بدنبال دستیابی به واقعیت های پشت پرده از درون باشگاه های مطرح و پرطرفدار هستند و در این مسیر از هر طریقی اقدام به کشف رمز و رازهای درونی چنین تیم هایی می کنند.
گزینش کمپ تابستانی پیش از انتخاب سرمربی؟!
چندی قبل گفته شد علی نظری جویباری به همراه علی تاجرنیا به دبی سفر کردهاند تا با یکی دو مربی صحبت کنند اما در همان روزهای نخست عنوان شد که این دو نفر عازم اروپا شدهاند تا از کمپهای تمرینی برای برگزاری اردوی بدنسازی فصل تابستان بازدید عمل بیاورند. اقدامی دور از منطق فوتبالی، در شرایطی که هنوز سرمربی تیم انتخاب نشده باعث شد تا هواداران و پیشکسوتان استقلال بیش از پیش نسبت به تصمیم سازی های مدیریت استقلال مشکوک شوند.
مذاکره با چند گزینه خارجی سرمربیگری
در همان ایام و در حالی که هنوز ۲۴ ساعت از این موضوع نگذشته بود که عنوان شد این دو نفر در سفر به اروپا به کشورهای مختلف رفته و با ۴ یا ۵ گزینه برای هدایت تیم استقلال مذاکرات ابتدایی را آغاز کردهاند.
اختلافات بر سر ماتزاری
بحث اختلاف نظر در رابطه با جذب ماتزاری ایتالیایی نیز یکی دیگر از اختلاف نظرهای واضح بین اعضای هیئت مدیره بود. از یک سو از صحبت های علی تاجرنیا این برداشت می شد که با ماتزاری تمام کردهایم و قرار است سرمربی فصل آینده شود اما علی نظریه جویباری در واکنش به خبری که رسانه ها و چند خبرنگار ایتالیایی درباره امضای قرارداد ماتزاری و حضورش در استقلال بیان کرده بودند اعلام کرد خیر اصلاً چنین خبری صحت ندارد و فعلا خبری نیست!
اوج آشفتگی تصمیمگیریها
موضوع شروع مذاکرات با ساپینتو از سوی هیئت مدیره باشگاه استقلال و بازگرداندن این سرمربی پرتغالی نیز از آشفتگی تصمیم سازیها در جمع اعضای هیئت مدیره خبر میداد. خبری که البته ساپینتو و مدیربرنامه اش رسما آن را تکذیب کردند!
عمق فاجعه مدیریتی
از سوی دیگر غیبت فریده شجاعی به عنوان فردی دو شغله در جمع اعضای هیئت مدیره و انتشار فایل صوتی از علیرضا اسدی که به موضوع تمدید قرارداد اندونگ ورود کرده و در واکنش به درخواست ۱۳۰ میلیاردی برای فصل بعد، او را بازیکنی در حد ۲۰ میلیارد تومان توصیف میکند نیز از جمله اتفاقات دیگریست که عمق فاجعه در اتاق مدیریت استقلال را نشان می دهد. اتاقی که حتی حتی تصور نشستن اعضای مدیره اش دور یک میز هم سخت به نظر می رسد.
شیره مالیدن سر هوادار
اظهارات علیرضا اسدی و بیانیه باشگاه استقلال که بیشتر شبیه به اقدامی برای ماست مالی کردن صحبتهای علیرضا اسدی و شیره مالیدن بر سر هوادار بود. چرا که انتشار توییت جدید حمایتی تاجرنیا از اندونگ پس از انتشار صحبتهای اسدی علیه این بازیکن آفریقایی این واقعیت را پیش روی هوادار استقلال ترسیم میکند که حتما چنین فردی در هیات مدیره نظر مثبتی نسبت به اندونگ ندارد که رییس هیات مدیره با در نظر گرفتن حساسیت ۳، ۴ مسابقه باقیمانده برای استقلال نمی خواهد آب در دل بازیکن آفریقایی اش تکان بخورد که در کمتر از ۲۴ ساعت پس از انتشار توئیت "فصل بعد قهرمان می شویم" توئیتی در جهت آرام کردن اوضاع تیم منتشر می کند!
باشگاه استقلال یکشنبه شب در اطلاعیهای تلویحاً اختلافنظر میان اعضای هیئتمدیره را تأیید کرد و نوشت: «طبیعی است که در فرآیندهای داخلی، دیدگاههای متفاوتی مطرح شود، اما مبنای نهایی تصمیمگیری، مصوبات رسمی و جمعبندیهای قانونی در باشگاه است».
باز اردیبهشت شد و باز استقلال
ظاهراً استارت ناکامیهای استقلال در فصل یارگیری و جذب سرمربی برای فصل آینده از همین حالا زده شده است. سال گذشته نیز در همین ایام بود که در آستانه دستیابی استقلال به عنوان قهرمانی فصل بیست و سوم لیگ برتر با جواد نکونام موضوع برکناری علی خطیر از مدیرعاملی باشگاه استقلال مطرح و فرشید سمیعی بلافاصله جانشین وی شد تا در آستانه هفتههای پایانی شوک بدی به تیم وارد شود. شوکی که بسیاری تساوی با نساجی مازندران را ناشی از آن دانستند. ۲ امتیازی که از دست رفت واستقلال را از رسیدن به قهرمانی محروم کرد.