به گزارش همشهری آنلاین، البته نه به شکل رسمی و متداول آن، بلکه مالکان رستوران، از این اسم بهره برده بودند و نام مارچلو ماست و خیاری را روی رستوران گذاشته بودند! آن زمانها مجلات طنز مانند مجله توفیق نیز شوخیهای جالبی در این مورد داشته است. این رستوران روزگاری از سالنهای درجه یک ایران محسوب میشد که بیش از هرچیز در میان جوانان آن دوره به ساندویچهای کبابی خود زبانزد بود تا جایی که در تابلو این غذاخوری، ساندویچ در صدر خوراکهای این رستوران نوشته شده بود. ساندویچ جوجه آتیشی این غذاخوری هم پرطرفدارترینش بود.
چرا مارچلو ماست و خیاری در تهران به شهرت رسید؟

سال ۱۳۴۸ در حوالی میدان بهارستان و در نزدیکی کلانتری، رستورانی تاسیس شد که نام مارچلو ماست رویانی، هنرپیشه معروف ایتالیایی را یدک میکشید.

مطالب مرتبط
- عکسی از صادق هدایت با لباس قاجاری در ۷ سالگی
- ایران به دنبال رابطه متوازن با قطب های قدرت است / آمریکا ، روسیه و چین را به بازی نمی گیرد
- قهرمانی دختر کرمانشاهی در مسابقات انتخابی تیم ملی نوجوانان تنیس روی میز
- اینتر سلاحهای لازم برای حذف بارسلونا را دارد!
- دانشمندان بالاخره موفق شدند راز ماده مرئی گمشده در عالم را کشف کنند
- لیگ بیست و پنجم به یک شرط برگزار میشود
- پروژه عظیم لورکوزن: شهرک ورزشی ۱۲۰ میلیون یورویی!
- صنعا: آمریکا به دنبال سرپوش گذاشتن بر شکستش در یمن است