طرز تهیه خوشمزه‌ترین سوپ جو مجلسی

طرز تهیه خوشمزه‌ترین سوپ جو مجلسی

 سوپ جو قرمز از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین پیش‌غذاهای و البته غذای کاملی است که اغلب در رستوران‌ها سرو می‌شود. بافت لطیف، طعم غنی و موادی که به خوبی با هم هماهنگ شده و پخته شده‌اند، این سوپ را به گزینه‌ای عالی برای فصل‌های سرد تبدیل کرده است.

به گزارش همشهری آنلاین، تهیه سوپ جو در خانه بسیار آسان بوده و با رعایت نکات ساده‌ای می‌توانید طعمی مشابه با رستوران‌ها ایجاد کنید. از این رو در این مقاله بهترین رسپی و طرز تهیه سوپ جو را برایتان شرح می‌دهیم تا در این فصول سرد سال از میل کردن این سوپ لذیذ، لذت ببرید.
مواد لازم برای سوپ جو
برای تهیه سوپ جو خوش ‌طعم و اصیل، شناخت مواد اولیه و استفاده درست از آنها اهمیت بسیاری دارد. ترکیب دقیق جو، سبزیجات معطر، گوجه‌فرنگی و ادویه‌ها، سوپی با طعمی دلپذیر و عطری اشتهابرانگیز را به ارمغان می‌آورد. در اینجا به معرفی مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ جو می‌پردازیم تا بتوانید این پیش‌غذای محبوب را به‌راحتی در خانه آماده کنید. حجم موادی که اشاره شده، برای 3 الی 4 نفر مناسب است. شما بسته به نیازتان می‌توانید این میزان را تغییر بدهید.
● جو پرک یا جو پوست‌کنده: یک لیوان (هر دو قابل استفاده هستند، اما جو پرک سریع‌تر پخته می‌شود)؛
● آب مرغ یا گوشت: ۴ لیوان (برای طعم بهتر، می‌توانید آب مرغ خانگی استفاده کنید)؛
● هویج: یک عدد متوسط (رنده شده)؛
● رب گوجه‌فرنگی: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری (برای ایجاد رنگ و طعم قرمز)؛
● سیب‌زمینی: یک عدد کوچک (رنده شده، برای غلیظ شدن سوپ)؛
● پیاز: یک عدد (ریز خرد یا رنده‌شده)؛
● سیر: دو حبه (ریز خرد شده)؛
● نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم؛
● آب لیمو: یک قاشق غذاخوری (برای طعم‌دهی و تعادل مزه‌ها)؛
● سبزی معطر تازه مثل جعفری یا گشنیز: برای تزیین.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ شیر و خامه و قارچ + ترفندهای تهیه سوپ خوشمزه!

طرز تهیه خوشمزه‌ترین سوپ جو مجلسی

در این بخش با طرز تهیه سوپ جو قرمز به روش رستورانی آشنا می‌شویم تا بتوانید این غذای خوشمزه را با همان طعم و کیفیت رستوران‌ها در خانه آماده کنید.

مرحله اول: جو را بشویید و بگذارید تا چند ساعت در آب خیس بخورد؛ این کار زمان پخت را کوتاه‌تر می‌کند و باعث می‌شود سوپ شما بافت نرم‌تری داشته باشد.

مرحله دوم: پیاز و سیر خرد شده را با کمی روغن در قابلمه‌ای مناسب روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی و نرم شوند. در این مرحله زردچوبه را اضافه کنید تا طعم و رنگی زیبا به سوپ بدهد.

مرحله سوم: پس از تفت دادن پیاز و سیر، رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و حدود یک دقیقه تفت دهید. این کار باعث می‌شود طعم خامی رب گرفته شود و رنگ و عطر خوشی به سوپ بیفزاید.

مرحله چهارم: آب مرغ (یا آب گوشت) را به قابلمه اضافه کنید و جو را هم به آن بیفزایید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید جو کاملاً پخته و نرم شود.

مرحله پنجم: هویج و سیب‌زمینی رنده شده را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید به همراه سایر مواد بجوشند. سیب‌زمینی باعث می‌شود سوپ غلیظ‌تر شود و بافتی لطیف داشته باشد.

مرحله ششم: نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید. در آخر، آب لیمو را اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه دیگر بگذارید تا سوپ طعم و عطر بی‌نظیر خود را پیدا کند.

با انجام مرحله به مرحله این دستور پخت، سوپ شما بسیار جاافتاده و خوشمزه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: روش تهیه سوپ هویج و کدو سبز | سوپ مناسب برای روزهای پاییز

طرز تهیه خوشمزه‌ترین سوپ جو مجلسی

نکاتی برای خوشمزه‌تر شدن سوپ جو

ترفندهای زیر برای خوشمزه‌تر کردن سوپ جو بسیار موثر هستند:

این ترفندها به‌طور کلی به سوپ جو شما طعمی متفاوت و لذیذتر می‌دهند.

بیشتر بخوانید: مفیدترین رسپی‌های طرز تهیه سوپ قلم

فواید سوپ جو برای بدن و سلامتی

سوپ جو غذای مقوی و سرشار از مواد مغذی است که فواید زیادی برای سلامتی دارد. برخی از مهم‌ترین فواید سوپ جو عبارتند از:

پیشنهاد: برای بهره‌مندی از این خواص، می‌توان سوپ جو را با سبزیجات مختلف مانند هویج، کرفس و سبزی‌های تازه تهیه کرد تا ارزش غذایی آن افزایش یابد.

طرز تهیه خوشمزه‌ترین سوپ جو مجلسی

جمع‌بندی

همانطور که مشاهده کردید و خواندید، علی رغم اینکه سوپ جو بسیار آسان پخته می‌شود و به لازم و مواد خاصی نیاز ندارد؛ اما بسیار مقوی است و به خصوص در فصول سرد سال، طبخ این غذا لازم و فوق‌العاده کاربردی است. از طرفی شما با انجام ترفندهای و تغییراتی در طرز تهیه سوپ جو، می‌توانید سوپی بسیار خوشمزه و جذاب و طبق رسپی سوپ‌های مجلسی و رستورانی درست کنید. همین تغییرات که در قسمت‌های پیش به تعدادی از آنها و ترفندها اشاره کردیم؛ تا حد زیادی بر سطح دستور پخت و آشپزی شما اضافه می‌کنند.

 برچسب
 

 منبع خبر