همشهری آنلاین: سیبپلوی کرمانشاهی یک غذای قدیمی و محلی است که مواد اولیه آن در دسترس است و تهیه آن یک ساعت بیشتر زمان نمیخواهد.
نام غذا: سیبپلوی کرمانشاهی
آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
پخت: ۶۰ دقیقه
برای ۵ نفر
مواد لازم:
پیاز متوسط: یک عدد
سیبزمینی: ۲ عدد
برنج: ۳ لیوان
شوید تازه یا خشک: ۲ قاشق غذاخوری
کشمش پلویی: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱.پیاز را خلالی و در تابه با روغن کم سرخ کنید.
۲.سیبزمینیها را نگینی خرد کنید و سپس به تابه اضافه کنید. شوید و ادویهها را به مواد بیفزایید.
۳.برنج را آبکش و سپس با مواد داخل تابه لایهبهلایه دم کنید.
۵.کشمش پلویی را بخیسانید، بعد آن را در روغن تفت دهید و روی سیبپلو بریزید.
نکته: بعد از اضافه کردن شوید، حرارت را زود خاموش کنید، چراکه ممکن است شوید تلخ شود.