تصاویر: پخت نان «کُلوکی» در بندرعباس

نان «کُلوکی» (یا «کُلوکو») یکی از نانهای سنتی و محبوب استان هرمزگان است که به ویژه در ماه رمضان طرفداران زیادی دارد. فرایند تهیه ابتدایی این نان مشابه سایر نانها است و تفاوت اصلی آن در مرحله نهایی پخت است. در این مرحله، نان را با مایعی به نام «مهیاوه» آغشته میکنند. «مهیاوه» مایعی غلیظ است که از ماهی ساردین یا متوتا و ادویههای متنوع تهیه میشود و ظاهری تیره و طعمی نسبتاً تند دارد.


اردشیر رستمی: اگر کسی را پیدا کردید که شما را میفهمد اون رو بچسبید؛ فهمیده شدن خیلی از مشکلات رو حل میکنه... / حتما باید این فیلم رو ببینید

ماشین عروس شیک و باکلاس احسان حاج صفی ستاره تیم ملی +عکس/ صندلی هاش چه خاص و خوش رنگن

فال انگلیسی | آینده خود را کشف کنید سه شنبه ۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

عاشقانهترین شعر مولانا که هزار بار میتوان شنید و هربار بیشتر لذت برد/ شکار خسته اویم ...

شاهکارهای خلاقانه هنرمندان متوهمی که از هیچ، جهانی نو و شگفتانگیز ساختهاند/ آخه نقاشی خیابانی اینقدر رویایی!
مطالب مرتبط
- آموزش پخت مینی پیتزا با خمیر مایع بدون ورز دادن
- گوشی پوکو F7 چه زمانی عرضه میشود؟
- فال شمع روزانه | فال شمع جمعه ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴
- وضعیت آب و هوا، امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴؛ رگبار پراکنده و وزش باد در اغلب استانها / نفوذ جریانات خنک به سواحل دریای خزر
- تمدید قرارداد وینیسیوس با رئال مادرید تا سال ۲۰۳۰
- معاون وزارت بهداشت: «گسترش جذام» در میان اتباع صحت ندارد
- پاسخ پرسشگران موذی را ندهید!
- نرخ مالیات نقل وانتقال خودرو در سال ۱۴۰۴