به گزارش تجارت نیوز، رضا اکبری، معاون وزیر راه و شهرسازی درباره راهاندازی صندوق بیمه رانندگان اظهار داشت: راه اندازی صندوق بیمه رانندگان در قانون توسعه حمل و نقل پیش بینی شده و باید در مجلس به تصویب برسد و در صورت تصویب این موضوع در مجلس، به برطرف شدن بخشی از مشکلات رانندگان بسیار اثرگذار خواهد بود.
وی ادامه داد: در حال ۴۵۰ الی ۴۶۰ هزار راننده بخش باری در حال فعالیت هستند و همچنین ۸۰ هزار راننده بخش مسافری برون شهری مشغول به کار هستند و در صورت راهاندازی صندوق بیمه رانندگان مشکل بیمه حدود ۵۵۰ هزار راننده حل میشود.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: در مقطعی قرار بر این شد که بخشی از بیمه رانندگان توسط دولت پرداخت شود و تامین اجتماعی باید پرداخت این سهم بیمه را تقبل میکرد و هر راننده هم ماهانه ۲ الی ۳ میلیون تومان بابت سهم بیمه خود میپردازد اما مشکل این است که دولت بیمه بخشی از رانندگان را پرداخت نکرد.
اکبری تاکید کرد: در حال حاضر دولت پوشش بیمه رانندگان جدید در ناوگان حمل و نقل جادهای را قبول نمیکند و باید این موضوع ساماندهی شود چراکه در حال حاضر تعدادی از رانندگان بازنشسته شدند و تعدادی دیگر در این بخش فعالیتی ندارند اما همچنان تحت پوشش بیمه رانندگان قرار دارند بنابراین باید افراد جدید و رانندگان ناوگان جایگزین شوند و در صندوق بیمه رانندگان این موضوع بررسی میشود.
معاون وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این سوال که آیا رانندگان درون شهری هم مشمول این قانون صندوق بیمه رانندگان خواهند شد، افزود: در قانون توسعه حمل و نقل عمومی موضوع رانندگان برون شهری مطرح شده که باید در صحن تصویب شود و در صورت به تصویب رسیدن صندوق بیمه رانندگان در واقع یک صندوق رفاهی برای رانندگان ایجاد خواهد شد.
وی گفت: باید توجه داشت که رانندگان گرداننده اصلی چرخ اقتصاد کشور هستند و ماموریت مهم رساندن کالاهای اساسی به بازار و دست مردم بر عهده رانندگان کشور است و باید به موضوع معیشت رانندگان و بیمه این قشر توجه ویژه داشت و امیدواریم مجلس هم در ایجاد صندوق بیمه رانندگان همراهی کند.
منبع: ایلنا