عضو هیئت‌مدیره میلی: نیازهای قدیمی مردم به خریدوفروش طلا را به شیوه‌ای مدرن پاسخ داده‌ایم

عضو هیئت‌مدیره میلی: نیازهای قدیمی مردم به خریدوفروش طلا را به شیوه‌ای مدرن پاسخ داده‌ایم

 امکان پس‌انداز طلا برای هر فرد، با هر میزان سرمایه و در هر ساعت از شبانه‌روز

معاون بازاریابی و عضو هیئت‌مدیره میلی معتقد است: «بازار سنتی طلا با چالش‌هایی جدی مواجه است؛ نبود دسترسی همگانی، قیمت‌گذاری غیرشفاف، معاملات مبهم، دشواری در جلب اعتماد و ساختار سنتی هیچ‌کدام با نیازهای امروزین کاربران همگام نیستند.»

«سعید صادقی» در پنلی به نام «آینده فین‌تک: نوآوری، چالش‌ها و همگرایی با اقتصاد دیجیتال» در حاشیه رویداد «رانکس» ۱۴۰۴، گفت: «پس‌انداز در طلا نه یک رویای دست‌نیافتنی که به واقعیت تبدیل شده است؛ ‌واقعیتی که با یک کلیک در دسترس همه قرار دارد.»

او افزود: «با تغییر پارادایم‌ها، تمایل پلتفرم‌ها و شرکت‌ها به استفاده از ابزارهای دیجیتال افزایش یافته و ضریب نفوذ این حوزه در بازار به‌طور قابل‌توجهی بالا رفته است. تحولاتی که زمینه‌ساز ظهور کسب‌وکارهایی مانند میلی شده‌اند.»

معاون بازاریابی میلی با بیان اینکه هدف ما امکان پس‌انداز طلا برای هر فرد، با هر میزان سرمایه و در هر ساعت از شبانه‌روز است، گفت: «ما با بهره‌گیری از فناوری، نیازهای قدیمی مردم به خریدوفروش طلا را به شیوه‌ای مدرن پاسخ داده‌ایم. در پلتفرم میلی قیمت طلا به‌صورت ثابت و شفاف اعلام می‌شود و کارمزدها نیز مشخص است؛ نیم درصد برای خرید و نیم درصد برای فروش.»

به گفته صادقی «در بازار سنتی، قیمت طلا ممکن است در هر مغازه متفاوت باشد و کارمزدها اغلب پنهان بمانند، اما میلی با شفافیت کامل، این مشکلات را حل کرده است. چنین رویکردی میلی را به گزینه‌ای برای پس‌انداز طلا تبدیل کرده است.»

او توضیح داد: «ما از ابتدا با شناخت عمیق از بازار فین‌تک، هدفمان را طراحی و توسعه اکوسیستم فین‌تکی مبتنی بر طلا قرار دادیم. در این راستا، مقیاس‌پذیری به‌عنوان هدف کلیدی در نظر گرفته شد و مدل بنکداری به‌طور استراتژیک در کسب‌وکار ما ادغام شده است.»

او یکی از مشکلات بازار سنتی طلا را عدم شفافیت در قیمت‌گذاری دانست و گفت: «در بازار سنتی، اگر مشتری قیمت اعلام‌شده را نپذیرد، طلافروش به‌سادگی پیشنهاد می‌کند که از جای دیگری خرید کند. این عدم شفافیت، چالشی جدی در بازار سنتی است اما میلی با ایجاد ارتباط هوشمندانه بین بازار سنتی و اقتصاد دیجیتال، این مشکل را حل کرده است.»

صادقی در بخش دیگری از این پنل، در پاسخ به پرسشی درباره موضوع «خالی‌فروشی» توضیح داد: «در بازار سنتی، برخی طلافروشان با صدور رسیدهای بدون پشتوانه، ریسک‌هایی را متحمل می‌شوند، اما در اقتصاد دیجیتال، چنین مشکلاتی به دلیل نظارت‌های دقیق و مکانیزم‌های حقوقی به حداقل می‌رسد.» 

او افزود: «ما طلا را به‌صورت فیزیکی تأمین و فاکتور رسمی صادر می‌کنیم. حتی اگر همه کاربران‌مان هم بخواهند طلای خود را به‌صورت فیزیکی تحویل بگیرند، آماده‌ایم. این تعهد به شفافیت، اعتماد کاربران را جلب کرده است.»

عضو هیئت‌مدیره میلی یادآور شد: «مواجهه قانون‌گذار و نهادهای رگولاتور و ناظر با این عرصه از چالش‌های متعدد ما در این راه است. رشد سریع ما قانون‌گذاران را غافلگیر کرده است. با جذب بیش از ۸ میلیون کاربر در یک سال، تدوین قوانین متناسب با این حجم از نوآوری زمان‌بر بوده است. این جزء ماهیت اقتصاد دیجیتال است که به‌دلیل سرعت رشد بالا، از قوانین و مقررات پیشی می‌گیرد.»

صادقی تاکید کرد: «یک کسب‌وکار ممکن است در مدت کوتاهی رشد نمایی داشته باشد و میلیون‌ها کاربر جذب کند، اما حاکمیت به‌دلیل تعدد ذی‌نفعان و پیچیدگی‌ها، نتواند به‌سرعت قوانین متناسب با آن وضع کند. این امر نیازمند صبر و برنامه‌ریزی دقیق است. با این حال، میلی با ارائه پیش‌نویس‌های نظارتی و همکاری با نهادها، به تسریع این فرآیند کمک کرده است.»

صادقی با بیان اینکه ما موظف شده‌ایم طلای فیزیکی‌ای که متعهد به تحویل آن به کاربران هستیم را در بانک نگهداری کنیم، افزود: «در حال حاضر، نزدیک به یک تن طلای متعلق به کاربران در بانک‌ها نگهداری می‌شود که رسید و نحوه نگهداری آن نیز کاملاً مشخص است. این خود مصداقی از شفافیت است. همچنین، ما بیانیه‌های رسمی در خصوص میزان دارایی‌ها، تراکنش‌ها، نمایندگی‌ها و شعب خود منتشر می‌کنیم.»

او پیش‌بینی کرد: «تا تابستان سال جاری، حدود ۶۰ نمایندگی در سراسر کشور داشته باشیم. امروز میلی با ۲ شعبه و ۷ نمایندگی در استان‌های بزرگ حضور دارد. این اقدامات، خود به ایجاد ارتباط و اعتماد کمک می‌کند.» 

صادقی درباره سرویس‌های جدید میلی توضیح داد: «کاربران حالا می‌توانند با توثیق طلای خود، از پلتفرم‌هایی مانند دیجی‌پی و تارا اعتبار خرید دریافت کنند. با این نوآوری نه‌تنها پس‌انداز، بلکه مدیریت ثروت و دسترسی به خدمات مالی هم تسهیل شده است.»

برچسب
 

 منبع خبر