طرز تهیه ترشی چغاله بادام خوشمزه مجلسی

طرز تهیه ترشی چغاله بادام با رب انار یا ترشی چغاله بادام معمولی در لیست دسرهای خوشمزه ای قرار دارند که با میوه های بهاره تهیه می شوند.

چگونه ترشی چغاله بادام درست کنیم؟ ترشی گذاشتن یا تهیه ترشی یکی از رسوم قدیمی و پرطرفدار در سراسر جهان است. ترشی ها به عنوان چاشنی هایی محبوب و هیجان انگیز، در لیست غذاها و دسرهای کشورهای خاورمیانه جایگاه ویژه ای دارند. برای بهره بردن از خواص چغاله بادام، تهیه ترشی چغاله بادام ایده خوبی است. در این بخش از آموزش آشپزی نمناک، روش خوشمزه ای برای تهیه ترشی چغاله بادام به عنوان یک ترشی تابستانی و بهاری برایتان آموزش خواهیم داشت.
برای تهیه ترشی چغاله با رب انار، ابتدا باید چغالهها را بشویید و آنها را بهطور کامل خشک کنید.
سپس آنها را در یک ظرف به صورت درسته یا خرد شده بریزید.
حالا مقداری نمک و فلفل را به آنها بیفزایید.
در این مرحله میتوانید رب انار را به آن اضافه کنید، به طوری که چغالهها کاملاً در رب انار غوطهور شوند.
در صورت تمایل میتوانید رب انار را با کمی سرکه رقیق کنید.
برای خوش عطر شدن ترشی، میتوانید مقداری سبزی خشک یا سیر نیز به این ترشی اضافه کنید.
حدود 10 روز اجازه دهید ترشی چغاله در رب انار بماند و سپس آن را نوش جان کنید.
یکی از محبوب ترین و معروف ترین ترشی های چغاله بادام، به روشی تهیه می شود که در ادامه خواهید خواند.
لیست مواد لازم برای تهیه ترشی چغاله بادام عبارت است از:
مواد لازم | میزان لازم |
چغاله بادام | 500 گرم |
آب | 2 لیوان |
سرکه | 1 لیوان |
زردچوبه | 1/2 قاشق چای خوری |
سیر | 3 حبه |
فلفل هالوپینو یا فلفل کاین | 2 یا 3 عدد |
نعنا، گشنیز و ترخون | به میزان دلخواه |
- بعد از جداسازی شاخ و برگ چغاله بادام، آنها را با آب نمک بخیسانید و پرزهای چغاله را تا حد ممکن جدا کنید؛ چراکه رنگ سبز اصلی چغاله بادام باعث زیبایی بیشتر ترشی خواهد شد.
- سپس چغالهها را با آبکشیده و روی دستمال بریزید تا خشک شوند. بهتر است طوری چغالهها را در دمای محیط خشک کنید که هیچ آب و رطوبتی در آنها باقی نماند.
- حالا برای شروع آب، سرکه و نمک را در یک قابلمه قرار دهید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاورید.
- سپس زردچوبه را در همین مرحله و در حالی که مواد در حال جوشیدن هستند، اضافه کنید تا تهنشین نشود.
- اگر چغالهها درشت و سفت هستند و نمیخواهید آنها را خرد کنید، بهتر است چاقالهها را کمی بجوشانید.
- البته به هیچ وجه آنها را زیادی نجوشانید تا خیلی هم نرم نشوند و بعد از رسیدن ترشی، وا نروند.
- حالا، اجازه دهید مخلوط آب، سرکه و نمک سرد شود.
- شیشهای که برای ترشی چغاله قرار است استفاده شود، باید تمیز شود و به خوبی خشک شود. هیچ گونه رطوبتی در شیشه نباید باقی بماند تا ترشی کپک نزند.
- سیر را پوست کنید و همراه با فلفل و چغالهها درون شیشه ریخته و مخلوط کنید.
- برگهای نعنا، ترخون و گشنیز را روی مخلوط بچینید؛ میتوانید از سبزی خشک هم استفاده کنید.
- مخلوط آب، سرکه و نمک که خنک شده را روی مخلوط چغاله، سیر، فلفل و سبزیجات درون شیشه بریزید تا به خوبی روی آنها پوشیده شود.
- در آخر درب شیشه ترشی آن را کاملا ببندید و آن در یک محیط خشک و خنک قرار دهید.
- بهتر است این کار را در محیطی بدون نور و گرما انجام دهید تا بهترین شرایط برای رشد باکتریهای مورد نیاز برای ترشی سازی فراهم شود.
- بعد از حدود دو هفته، ترشی را به یخچال منتقل کنید و در آنجا حداقل برای چند روز نگه دارید تا طعم مطلوب خود را پیدا کند.
- پس از گذشت مدت زمان مناسب، میتوانید ترشی چغاله را همراه غذاهای خود میل کنید.





مطالب مرتبط
- علیرضا فغانی به ایران برگشت
- حضور غیرمنتظره سیدمحمد خاتمی در اکران یک فیلم
- گمانهزنیها درمورد علت تعویق دور چهارم مذکرات ایران و آمریکا
- ۶۰ سال زندان برای قاتل زن باردار
- شاهکار فیرمینو در یک نیمه از فینال آسیا
- هجوم خریداران به بازار طلا پس از تعویق مذاکرات | قیمت طلا ۱۰ میلیونی می شود؟
- لیست قیمت ارزان ترین خودروهای صفر بازار / با ۵۰۰ میلیون کدام محصول سایپا را میتوان خرید؟ + جدول اردیبهشت ۱۴۰۴
- کشف جسد دختر گمشده ۹ سال بعد از قتل