مدت زمان نگهداری خورشت در یخچال؛ کرفس، فسنجون ،قیمه و قورمه

یکی از دغدغه های خانم های شاغل آماده کردن غذا برای خانواده است، از این رو فریز کردن مواد غذایی و انواع خورشت ها کمک زیادی در صرفه جویی وقت انها می کنند، اما بهتر است ماندگاری هرنوع خورشت در فریزر را از قبل بدانند.

مدت زمان نگهداری خورشت در یخچال
این روزها به دلیل مشغله کاری بسیاری از افراد مانند گذشته وقت زیادی برای آشپزی ندارند و در هنگام طبخ انواع خورشت، حجم مواد اولیه را چند برابر می کنند تا برای چند وعده غذا داشته باشند یا اینکه به طور همزمان چندین مدل غذا میپزند که برای هفته پیش رو ذخیره کنند. اگر شما هم جزو این افراد هستید و نمی توانید غذاها را روزانه و تازه طبخ و سرو کنید، با این بخش از نمناک همراه شوید تا بدانید مدت زمان نگهداری غذا در یخچال و فریزر چقدر است.
مدت زمان نگهداری خورشت فسنجان
خورشت فسنجان را میتوانید در ظروف دربسته مخصوص به مدت ۶ لغایت ۷ روز در یخچال گذاشته و شش ماه در فریزر نگهداری کنید.
مدت زمان نگهداری خورشت قیمه
خورشت قیمه را بیشتر از ۳ تا ۴ روز در یخچال نگذارید. بهترین زمان نگهداری خورشت قیمه در فریزر حداقل 2هفته و حداکثر 3ماه است.
مدت زمان نگهداری خورشت قورمه سبزی
مدت زمان نگهداری خورشت قورمه سبزی در یخچال نهایتا ۳ روز است. مدت زمان نگهداری سبزی قورمه در فریزر ۳ ماه است.
مدت زمان نگهداری خورشت کرفس
خورشت کرفس را می توان تا ۳-۴ روز در یخچال نگهداری کرد. کرفس فریز شده را بیش از ۳ ماه نگهداری نکنید.
مدت زمان نگهداری خورشت مرغ در یخچال
خورشت مرغ معمولاً تا 3 تا 4 روز در یخچال قابل نگهداری است. مرغ پخته شده را میتوان به مدت 2 تا 6 ماه در فریزر نگهداری کرد.
مدت زمان نگهداری خورشت ماست در یخچال
خورش ماست را می توان 3 الی 5 روز در یخچال و بیش از 3 ماه داخل فریزر نگهداری کرد.
مدت زمان نگهداری خورشت لوبیا سبز در یخچال
خورشت لوبیا سبز را می توان بعد از پخت و قرار دادن در یخچال تا نهایت سه روز مصرف کرد، ماندگاری این خورش در فریزر ۲ هفته (حداکثر زمان ۳ ماه) است.
مدت زمان نگهداری خورشت کنگر در یخچال
خورشت کنگر یکی از خوشمزهترین خورشتها است که می توان 4 روز در یخچال و ۲ هفته (حداکثر زمان ۳ ماه) در فریزر نگهداری کرد.
مدت زمان نگهداری خورشت بامیه در یخچال
خورش بامیه قابلیت نگهداری سه روزه در یخچال را داشته و می توان این خورش را ۲ هفته (حداکثر زمان ۳ ماه) در فریزر قرار داد.
نکات مهم نگهداری خورشت ها در یخچال و فریزر
- بهتر است خورشت ها را تازه مصرف کنید.
- غذای پخته شده نباید بیشتر از دو ساعت خارج از یخچال قرار گیرد.
- انواع خورشت را به صورت داغ در یخچال قرار ندهید.
- پس از سرد شدن خورشت، چربی سفت شده روی سطح غذا را بردارید و دور بریزید. چربی ها بدلیل قابلیت بالای فساد پذیری سبب کاهش زمان ماندگاری غذاها می شوند.
- قرار دادن یکباره حجم زیادی از مواد غذایی یا مواد غذایی داغ در فریزر، دمای فریزر را پایین می آورد و مدت زمان لازم برای انجماد افزایش می دهد که موجب فاسد شدن غذا خواهد شد.
- برای فریز کردن غذاها حتماً به دما، بسته بندی و نحوه فریز کردن آن ها دقت کنید.
- خورشت را به اندازه نیاز هر وعده خود در ظرف نگهدارنده سر بسته بریزید و درون یخچال یا فریزر بگذارید.
- ریختن خورشت در ظروف سربسته از تغییر طعم و رنگ آن ها جلوگیری می کند.
- روی هر ظرف فریز شده برچسب بزنید و روی آن تاریخ بسته بندی و نام مواد غذایی را بنویسید، تا آنها را به موقع استفاده کنید و از فاسد شدن آن ها جلوگیری شود.





مطالب مرتبط
- راهنمای جامع دسترسی به سامانه فیش حقوقی دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS) در سال 1404
- شعرخوانی سید حمیدرضا برقعی برای حضرت رقیه (س) +ویدئو
- راهنمای جامع و معتبر در مورد منع مصرف و تداخلات دارویی قرص آلفن ایکس ال 100
- بیتکوین در آستانه ورود به فاز کشف قیمت؛ ۵۰۰ واحد BTC از بایننس برداشت شد!
- 5 مدل آموزش بستن شال برای مهمانی// بهترین مدل برای بستن شال چیست؟// چطوری شال رو روی سرمون فیکس کنیم که نیوفته؟ + عکس
- قول بزرگ حسین خانی به کرمانیها: صعود در فصل بعد
- از مهدی ترابی تا سروش رفیعی/جنگ آقای پاس گلی در هفته پایانی لیگ برتر بالا گرفت!
- مروری بر نوستالژیک های نوار کاست قدیمی که کلی کلنجار میرفتیم تا به اول برگرده / با اون همه سختی ولی خیلی میچسبید؛ یادش بخیر + عکس