این زولبیا و بامیه ها مضرات بیشتری دارند

یک متخصص بهداشت موادغذایی گفت: هیدروکربنهای آروماتیک چندحلقهای در اثر سرخ کردن مواد غذایی در دمای بالا تشکیل میشوند و میتوانند سرطانزا باشند.

الهه عسکری اظهار داشت: چربیهای ترانس موجود در روغنهای هیدروژنه میتوانند خطر ابتلا به بیماریهای جدی را در پی داشته باشند و هر چه زولبیا و بامیه برشتهتر باشند ترکیبات مضر بیشتری دارند.
وی اظهار کرد: زولبیا و بامیه از شیرینیهای پرطرفدار بهویژه در ماه مبارک رمضان هستند، اما در فرآیند سرخ کردن این شیرینیها، بهویژه زمانی که روغن در دمای بالا و چندین بار حرارت میبیند، ترکیبات سرطانزایی مانند آکریلامید و هیدروکربنهای آروماتیک چندحلقهای تولید میشوند.
وی خاطرنشان کرد: آکریلامید، یک ماده سرطانزاست که هنگام حرارت دادن غذاهای نشاستهای در دمای بالا تولید میشود.
متخصص بهداشت موادغذایی اضافه کرد: هیدروکربنهای آروماتیک چندحلقهای در اثر سرخ کردن مواد غذایی در دمای بالا تشکیل میشوند و میتوانند سرطانزا باشند.
عسکری بیان کرد: بسیاری از مراکز غیرمعتبر از روغنهای هیدروژنه و چند بار مصرف استفاده میکنند که حاوی چربیهای ترانس هستند.
مطالب مرتبط
- گلمحمدی: خداداد را خیلی دوست دارم!
- رقابت آلمان و انگلیس برای میزبانی المپیک
- طرز تهیه ژله سفید با 2 روش ساده و خوشمزه
- پزشکیان به تهران بازگشت/ در سفر یک روزه رئیس جمهوری به باکو چه گذشت
- حرکت قطار مسافربری مشهد-سرخس در برخی روزهای اردیبهشت لغو شد
- نظرسنجی سیانان: اکثریت مردم آمریکا معتقدند ترامپ اوضاع اقتصادی را بدتر کرده است
- اگر بازیگران ایرانی شبیه فامیلیهایشان بودند! +ویدئو
- تصاویر: سفر رئیسجمهور به جمهوری آذربایجان