سلامت دندان با جویدن آدامس به خطر می افتد؟

اگر آدامس قند داشته باشد، ممکن است خطر پوسیدگی دندان را افزایش دهد.

باکتری های موجود در دهان شما «سوکرالوز» و سایر کربوهیدرات ها را متابولیزه می کنند. این امر می تواند لایه مینای دندان را در قسمت بیرونی دندان شما فرسایش دهد اما جویدن آدامس با شکر هر چند وقت یک بار خطرات زیادی برای سلامتی ایجاد نمی کند، به خصوص اگر بهداشت دهان و دندان خوبی داشته باشید.
آدامس بدون شکر در هر وعده کمتر از ۰.۵ گرم قند دارد و از شیرین کننده های جایگزین استفاده می کند. برچسب آدامس ممکن است شیرین کننده هایی مانند موارد زیر را درج کند:
آسه سولفام-K
آسپارتام
نئوتام
ساخارین
سوکرالوز
اریتریتول
ایزومالت
مالتیتول
مانیتول
سوربیتول
زایلیتول
اگر آدامس شما از طعم دهنده های خاصی مانند اسید سیتریک استفاده می کند، ممکن است تجمع پلاک در دهان شما را کاهش دهد اما به خاطر داشته باشید که اگر آدامس قند نیز داشته باشد، ممکن است اثرات مثبت آن از بین برود.
به گزارش «وب ام دی»، جویدن دهان شما را تحریک می کند تا بزاق بیشتری تولید کند. این از دهان شما در برابر پوسیدگی و فرسایش محافظت می کند. بزاق بیشتر ممکن است باکتریها و اسیدی را که روی دندانهای شما جمع میشوند را از بین ببرد.
مطالب مرتبط
- تاکید معاون رئیس جمهوری و استاندار اربیل عراق بر ایجاد و گشایش مرز کیله شین
- آتش خشم در نور؛ خاکستر شدن ۷ مغازه و هشدارهای جدی آتشنشانی درباره ایمنی
- دیدار ایرانیان مقیم جمهوری آذربایجان با رئیس جمهور برگزار شد
- ببینید / ویدیوی جدیدی از شدت انفجار در بندر شهید رجایی
- یک اف-۱۸ آمریکایی در دریا سقوط کرد
- ادعای وزیر امور استراتژیک اسرائیل درباره توافق ترامپ با ایران
- خاطرات نخستین رئیس سازمان انرژی اتمی ایران از عضویت در حزب توده
- پیشگویی مهم از قیمت بیتکوین | به زودی پولدار میشوید