قیمت خودروهای دست دوم سیتروئن زانتیا در اردیبهشت ۱۴۰۴

  قیمت خودروهای دست دوم سیتروئن زانتیا در اردیبهشت ۱۴۰۴

  در این گزارش، به بررسی قیمت خودروهای دست دوم سیتروئن زانتیا در بازار ایران در اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ می‌پردازیم.

قیمت خودروهای دست دوم سیتروئن زانتیا در اردیبهشت ۱۴۰۴
به گزارش فرتاک نیوز،
بر اساس آگهی‌های فروش خودروهای کارکرده سیتروئن زانتیا که در وب‌سایت‌های مختلف منتشر شده است، قیمت‌ها در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۴ به شرح زیر گزارش شده است:

یک دستگاه زانتیا مدل سال ۱۳۸۸ که فاقد رنگ‌شدگی بوده و ۱۸۰ هزار کیلومتر کارکرد دارد، در حدود قیمت ۶۲۰ میلیون تومان معامله می‌شود. همچنین، یک دستگاه دیگر از همین مدل (۱۳۸۸) با چند لکه رنگ و کارکرد ۱۵۶ هزار کیلومتر، به قیمت ۴۹۰ میلیون تومان برای فروش آگهی شده است.

در مورد مدل‌های قدیمی‌تر، یک دستگاه زانتیا مدل ۱۳۸۲ با یک لکه رنگ و ۱۷۸ هزار و ۷۰۰ کیلومتر کارکرد، با قیمت ۵۱۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد. در میان آگهی‌ها، یک دستگاه زانتیا مدل ۱۳۸۴ با رنگ کامل و کارکرد نسبتاً بالا، یعنی ۳۷۵ هزار کیلومتر، نیز به قیمت تقریبی ۲۲۰ میلیون تومان دیده می‌شود.

برای اطلاع دقیق‌تر از قیمت‌های خودروهای کارکرده زانتیا در اردیبهشت ۱۴۰۴، می‌توانید به جدول ارائه شده در ادامه مراجعه فرمایید. این تنوع قیمتی نشان‌دهنده تاثیر عواملی نظیر سال تولید، میزان کارکرد و وضعیت رنگ و بدنه‌ی خودرو بر ارزش آن در بازار دست دوم است.

قیمت زانتیا کارکرده - اردیبهشت ۱۴۰۴

برند مدل (سال) رنگ/وضعیت بدنه کارکرد(کیلومتر) قیمت(تومان)
سیتروئن زانتیا ۱۳۸۸ سفید/بدون رنگ ۱۸۰,۰۰۰ ۶۲۰,۰۰۰,۰۰۰
سیتروئن زانتیا ۱۳۸۲ نقره ای/یک لکه رنگ ۱۷۸,۷۰۰ ۵۱۰,۰۰۰,۰۰۰
سیتروئن زانتیا ۱۳۸۴ نوک مدادی/دو لکه رنگ ۲۰۶,۰۰۰ ۵۷۰,۰۰۰,۰۰۰
سیتروئن زانتیا ۱۳۸۴ نقره ای/دو لکه رنگ ۶۴,۰۰۰ ۳۹۵,۰۰۰,۰۰۰
سیتروئن زانتیا ۱۳۸۴ زیتونی/کامل رنگ ۳۷۵,۰۰۰ ۲۲۰,۰۰۰,۰۰۰
سیتروئن زانتیا ۱۳۸۸ سفید/چند لکه رنگ ۱۵۶,۰۰۰ ۴۹۰,۰۰۰,۰۰۰

بررسی فنی و تجربه رانندگی: مقایسه زانتیا و دنا پلاس

از منظر مشخصات فنی، خودروهای سیتروئن زانتیا و دنا پلاس اشتراکات قابل توجهی دارند. هر دو از پیشرانه‌های چهار سیلندر خطی با تنفس طبیعی بهره می‌برند و نیروی تولیدی موتور از طریق یک جعبه‌دنده‌ی پنج سرعته‌ی دستی به چرخ‌های جلویی منتقل می‌شود. با این حال، دنا پلاس به موتور ۱.۷ لیتری EF۷، محصول نام‌آشنای ایران خودرو، مجهز شده که با بهره‌گیری از سیستم زمان‌بندی متغیر سوپاپ‌ها، قادر به تولید ۱۱۳ اسب بخار قدرت و ۱۵۵ نیوتن‌متر گشتاور است.

در مقابل، سیتروئن زانتیا از یک موتور حجیم‌تر دو لیتری استفاده می‌کند که توانایی تولید ۱۳۵ اسب بخار قدرت و ۱۸۰ نیوتن‌متر گشتاور را دارد. این برتری در حجم موتور و خروجی، سبب شده تا زانتیا در مقایسه با دنا پلاس، مصرف سوخت بالاتری داشته باشد؛ به طوری که مصرف سوخت ترکیبی زانتیا ۱۰.۴ لیتر در هر صد کیلومتر اعلام شده، در حالی که این رقم برای دنا پلاس تنها ۷.۹ لیتر در هر صد کیلومتر است.

با قرار گرفتن در کابین زانتیا، فضایی با طراحی نسبتاً قدیمی و ارگونومی نه چندان مدرن به چشم می‌خورد. صدای روشن شدن موتور نیز نسبتاً بلند است. با این وجود، عملکرد جعبه‌دنده در مقایسه با برخی خودروهای جدیدتر بازار، قابل قبول به نظر می‌رسد. آغاز حرکت با زانتیا، بلافاصله شتاب قابل توجه آن را نمایان می‌سازد؛ به گونه‌ای که دستیابی به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت در زمانی کمتر از ده ثانیه امکان‌پذیر است. قدرت و گشتاور بالای موتور، حتی در دنده‌ی یک نیز موجب هرزگردی چرخ‌ها می‌شود.

علاوه بر عملکرد مطلوب در خط مستقیم، یکی دیگر از ویژگی‌های برجسته‌ی زانتیا، نرمی سواری آن است. کیفیت سواری این خودرو، به لطف سیستم تعلیق هیدروپنوماتیک منحصربه‌فردش، به وضوح از بسیاری از رقبای هم‌رده‌ی خود بالاتر است و تجربه‌ی سواری راحت و دلپذیری را، حتی در مسیرهای ناهموار، برای سرنشینان فراهم می‌آورد. به این ترتیب، زانتیا با وجود گذشت سال‌ها از تولید آن، همچنان می‌تواند در زمینه‌های شتاب و نرمی سواری، بسیاری از خودروهای صفر کیلومتر و حتی برخی مدل‌های مجهز به توربوشارژر موجود در بازار را به چالش بکشد.

 

 منبع خبر