زنجبیل خشک بخوریم یا تازه؟زنجبیل خشک چه فوایدی دارد؟

دو نوع زنجبیل وجود دارد: خشک و تازه. آیا تا به حال به این فکر کرده اید که کدام یک برای شما بهتر است؟


زنجبیل یک گیاه علفی است که ریشهٔ آن به عنوان یک گیاه دارویی مورد استفاده قرار میگیرد. این گیاه بهصورت خشک یا تازه قابل استفاده است. در صورتیکه با طعم تند و گزندهٔ آن مشکلی نداشته باشید، میتوانید از آن به عنوان ادویه در پختوپز انواع غذاها استفاده کنید. از مهمترین خواص زنجبیل میتوان به خاصیت ضدالتهابی بودن آن اشاره کرد.
زنجبیل خشک چه فوایدی دارد؟
-هضم را بهبود می بخشد
-خواص ضد التهابی
-کاهش مشکلات تنفسی
فواید زنجبیل تازه چیست؟
-زنجبیل تازه ضد تهوع است
-خواص آنتی اکسیدانی دارد
-برای هضم غذا مفید است
-برای درمان سرماخوردگی مفید است
برخلاف این باور که زنجبیل تازه بهتر از زنجبیل خشک است، واقعیت برعکس است. طبق گفته کتابخانه ملی پزشکی، فرآیند خشک کردن زنجبیل تازه با حذف آب، محتوای آنتی اکسیدانی آن را افزایش می دهد. با این حال، این بدان معنا نیست که زنجبیل تازه به طور کامل فاقد آنتی اکسیدان است، اما سطح آنتی اکسیدان آن هنگام استفاده در آشپزی کاهش می یابد.
مطالب مرتبط
- خبرنگار مهر: وزش باد آتش در بندر شهیدرجایی را مجددا شعله ور کرد
- تمرین پرسپولیس در شرایط ویژه آب و هوای تهران+عکس
- واکنش ترامپ به حملات روسیه به مناطق غیرنظامی: فکر کنم باید با پوتین طور دیگری برخورد شود
- توافق ترامپ و زلنسکی درباره ادامه مذاکرات در حاشیه مراسم تشییع پاپ فرانسیس
- تمرین طوفانی پرسپولیس برای ۹ امتیاز
- امکان جستجوی مصدومان حادثه بندرعباس با کمک هوش مصنوعی فراهم شده است
- ۲۰۰ روستا در فارس فاقد اینترنت هستند
- شعلهور شدن آتش در بخشهایی از بندر شهید رجایی | ویدئو