ملاحظات دندانپزشکی برای جویدن آدامس

اگر آدامس قند داشته باشد، ممکن است خطر پوسیدگی دندان را افزایش دهد.


باکتری های موجود در دهان شما «سوکرالوز» و سایر کربوهیدرات ها را متابولیزه می کنند. این امر می تواند لایه مینای دندان را در قسمت بیرونی دندان شما فرسایش دهد اما جویدن آدامس با شکر هر چند وقت یک بار خطرات زیادی برای سلامتی ایجاد نمی کند، به خصوص اگر بهداشت دهان و دندان خوبی داشته باشید.
آدامس بدون شکر در هر وعده کمتر از ۰.۵ گرم قند دارد و از شیرین کننده های جایگزین استفاده می کند. برچسب آدامس ممکن است شیرین کننده هایی مانند موارد زیر را درج کند:
آسه سولفام-K
آسپارتام
نئوتام
ساخارین
سوکرالوز
اریتریتول
ایزومالت
مالتیتول
مانیتول
سوربیتول
زایلیتول
اگر آدامس شما از طعم دهنده های خاصی مانند اسید سیتریک استفاده می کند، ممکن است تجمع پلاک در دهان شما را کاهش دهد اما به خاطر داشته باشید که اگر آدامس قند نیز داشته باشد، ممکن است اثرات مثبت آن از بین برود.
به گزارش «وب ام دی»، جویدن دهان شما را تحریک می کند تا بزاق بیشتری تولید کند. این از دهان شما در برابر پوسیدگی و فرسایش محافظت می کند. بزاق بیشتر ممکن است باکتریها و اسیدی را که روی دندانهای شما جمع میشوند را از بین ببرد.
مطالب مرتبط
- نشست مطبوعاتی سخنگوی شهرداری تهران آغاز شد
- تاکید دبیرکل هلالاحمر بر ضرورت آمادگی مواجهه با مخاطرات انسان ساخت
- لاپورتا: فلیک را نگه میداریم/ شادی من غریزی بود
- هشدار صندوق بینالمللی پول بابت رکود چشمگیر اقتصاد جهانی
- ریزش قیمت طلا در بازارهای داخلی و جهانی
- آدمربای شیطان صفت دستگیر شد
- خبر خوش صندوق بازنشستگی کشوری/ زمان تسویه معوقات بازنشستگان و جزئیات علیالحساب معیشتی
- قیمت درهم امارات، امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴