امگا ۳ را از این خوراکیها جذب کنید تا سرطان نگیرید

در گزارش زیر منابع غنی از چربی امگا۳ معرفی شده است.


به گزارش خبرآنلاین به نقل از یورونیوز، کارشناسان توصیه میکنند که تا جایی که میتوانید امگا-۳ را از رژیم غذایی خود تامین کنید. اسیدهای چرب امگا-۳ EPA و DHA در ماهیهای چرب مانند سالمون، شاهماهی،ساردین و قزلآلا یافت میشوند. صدفها و حلزونهای دریایی نیز منابع خوبی هستند.
انجمن قلب آمریکا پیشنهاد میکند که دو وعده از این ماهیها در هفته مصرف کنید که هر وعده حدود ۸۵ گرم یا تقریبا سه چهارم فنجان ماهی خرد شده باشد. برخی انواع ماهی، به ویژه گونههای بزرگتر مانند تن، حاوی سطح بالاتری از جیوه یا آلایندههای محیطی هستند، بنابراین بهتر است انواع مختلفی از غذاهای دریایی مصرف کنید تا ریسک آن کاهش یابد.
یک اسید چرب امگا-۳ دیگر به نام آلفا-لینولنیک اسید (ALA) در مغزها و دانههایی مانند گردو، دانه کتان و دانه چیا یافت میشود. طبق وبسایت مدرسه پزشکی هاروارد، دانههای کتان و روغن دانه کتان بیشترین مقادیری از ALA را در خود دارند. میتوانید دانههای کتان یا دانه چیا را روی ماست بریزید و در طول روز مقادیر کمی از مغزها را به عنوان میانوعده مصرف کنید.





مطالب مرتبط
- این تعداد کشته دادن در کوهستان جای تأسف است/در برخی مواقع جاده سازی موجب شده فرد بیفرهنگ به طبیعت بکر دسترسی یابد/مدیران ورزشی هم به کلاس آموزشی نیاز دارند
- زمین لرزه ۳ ریشتری نوشین شهر را لرزاند
- پدر کشی تلخ در کبودرآهنگ/ پسر 26 ساله از صحنه قتل پدرش فرار کرد
- گاوی: بازی کردن کنار پدری لاکچری است!
- برد دراماتیک منچسترسیتی مقابل استون ویلا با طعم انتقام
- عکس خوش حسوحال خانم بازیگر لحظه گرگومیش
- عقب نشینی ترامپ: قصد برکناری رئیس بانک مرکزی را ندارم
- ویدیو | شعرخوانی دلنشین مرحومه ژاله علو پیشکسوت سینمای کشور / باز یادت در دلم مستانه غوغا میکند