نرخ بهره بین بانکی افزایش یافت+ جدول

اقتصادنیوز: نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به 30 آبان ماه با افزایش 0.06 درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.79 درصد رسید.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، نرخ سود بین بانکی در هفته نخست آذرماه بدون تغییر نسبت به هفته قبل از آن ۲۳.۷۹ درصد اعلام شده است.
نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به 7 آذرماه بدون تغییر نسبت به هفته قبل از آن 23.79 درصد اعلام شد.
مدار نرخ سود بین بانکی در هفته پایانی آبان ماه با افزایش محسوس همراه و باعث شد نرخ بهره برای اولین بار در آستانه ورود به کانال 23.8 درصدی قرار گیرد.
نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به 30 آبان ماه با افزایش 0.06 درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.79 درصد رسید. افزایش نرخ سود بین بانکی در حالی به ثبت رسیده که وزارت اقتصاد و سازمان بورس از رایزنی ها با بانک مرکزی برای کاهش نرخ سود بانکی خبر داده بودند.
نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 23 آبان ماه با افزایش جزئی (0.01 درصدی )نسبت به هفته قبل، 23.73 درصد شده بود؛ این نرخ در هفته منتهی به 16 آبان ماه بدون تغییر نسبت به هفته قبل از آن 23.72 درصد اعلام شده بود.
نرخ بهره بین بانکی بعد از 2 هفته افزایشی در هفته منتهی به 9 آبان ماه با کاهش 0.04 درصدی همراه شد و به 23.72 درصد رسید.
این نرخ در هفته منتهی به 2 آبان ماه به بالاترین سطح خود در سال جاری رسید. نرخ بهره بین بانکی در این هفته با افزایش 0.04 درصدی به 23.76 درصد رسید.
نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 25 مهر ماه با افزایش 0.04 درصدی همراه شده و به 23.72 درصد رسیده بود.
در هفته منتهی به 18 مهر ماه این نرخ با کاهش 0.05درصدی نسبت به هفته قبل به 23.68درصد شده بود.نرخ بهره بینبانکی بعد از 2 هفته افزایشی، در هفته منتهی به 11 مهر با کاهش 0.01درصدی نسبت به هفته قبل به 23.73 درصد شد.
این نرخ در هفته نخست پاییز با افزایش 0.04درصدی همراه شد و به بالاترین سطح خود در سال جاری رسید. نرخ سود بینبانکی در هفته منتهی به 4 مهر ماه 23.74 درصد شد.
نرخ سود بینبانکی چیست؟
ممکن است بانکها در دورههای مالی کوتاهمدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی روبهرو شوند، اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد، برای اینکه بانکها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را بهنام بازار بینبانکی تشکیل دادهاند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وامهای بینبانکی سررسید کوتاهمدت یکهفتهای یا کمتر دارند. وامدهی بانکها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بینبانکی گفته میشود.





مطالب مرتبط
- بیرانوند میتواند در جشن قهرمانی شرکت کند؟
- چراغ سبز رگولاتوری آمریکا به بانکها برای ارائه خدمات گسترده ارز دیجیتال
- مستانه مهاجر همسر سابق پژمان بازغی: اصلا شبیه آدم هایی نیستیم که طلاق بگیریم و نخواهیم ریخت هم را ببینیم، اتفاقا الان بیشتر همدیگر را میبینیم! طلاق هم میگیرید این شکلی حرمت همو نگه دارید
- معامله ۴۲۵کیلوگرم شمش نقره و ۳۲۰کیلوگرم شمش طلا در بورس کالا
- همکاری DAC و Origo برای تحول در مراقبتهای بهداشتی با فناوری Web3
- فال قهوه یکشنبه ۲۱ اردیبهشت؛ سرنوشت شما در فنجان قهوه!
- افزایش دمای هوا در کشور میزان مصرف برق را به طور چشمگری افزایش داده / در سال گذشته اوج مصرف برق در روزهای هفتم و هشتم خرداد ماه به ۶۰ هزار مگاوات رسید ولی هم اکنون که تا پایان اردیبهشت میزان مصرف برق از ۵۹ هزار مگاوات فراتر رفته / این میزان مصرف غیرمتعارف و ناهنجار است
- سخنان تحقیرآمیز رئیس جمهور فرانسه درباره جولانی + ویدئو | تو مورد اعتماد ما نیستی!