واکنش جهاد اسلامی فلسطین به جلسه دیوان لاهه درباره جلوگیری اسرائیل از ورود کمکهای بشردوستانه

اقتصادنیوز: جنبش جهاد اسلامی فلسطین به جلسه دیوان بینالمللی دادگستری درباره جلوگیری رژیم صهیونیستی از ورود کمکهای بشردوستانه واکنش نشان داد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، جنبش جهاد اسلامی فلسطین در واکنش به جلسه دیوان بینالمللی دادگستری درباره جلوگیری رژیم صهیونیستی از ورود کمکهای بشردوستانه اعلام کرد: براساس قوانین بینالمللی جلوگیری از ورود دارو، مواد غذایی و سوخت به نوار غزه، جنایت جنگی است.
المیادین گزارش داد، جنبش جهاد اسلامی تاکید کرد: بهتر بود دیوان بینالمللی دادگستری، خواستار احترام فوری به احکام صادره توسط آن دیوان و توقف فوری سیاست محاصره نوار غزه میشد.
جهاد اسلامی تصریح کرد: براساس قوانین بینالمللی جلوگیری از ورود دارو، مواد غذایی و سوخت به نوار غزه جنایت جنگی است.
این جنبش مبارز فلسطینی افزود: ما به دیوان بینالمللی دادگستری یادآوری میکنیم که دیوان کیفری بینالمللی در نوامبر ۲۰۲۴ حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و یواو گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را به دلیل جنایت علیه بشریت در غزه صادر کرد.
جهاد اسلامی فلسطین افزود: باید دیوان بینالمللی دادگستری توصیهنامهای صادر کند که دولتها و کشورها را ملزم به اجرای این احکام بازداشت کند و همه دولتهایی را که از اجرای آنها خودداری میکنند، مجرم بشناسد.
قرار است جلسات استماع دیوان بینالمللی دادگستری در مورد جلوگیری از فعالیت آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) از سوی رژیم صهیونیستی از امروز دوشنبه آغاز شود.
این دیوان، هفته گذشته در بیانیهای در تارنمای خود نوشت که این جلسات در مورد «تعهدات اسرائیل در رابطه با حضور و فعالیت نهادهای وابسته به سازمان ملل، سایر سازمانهای بینالمللی و کشورهای ثالث در سرزمینهای اشغالی فلسطین و در رابطه با این سرزمینها» خواهد بود.
جلسات استماع دیوان بینالمللی دادگستری از روز دوشنبه آغاز و تا روز جمعه ادامه خواهد داشت. حدود ۴۵ سازمان بینالمللی و کشور از جمله ایران، درخواست خود را برای حضور در جلسات استماع و بیان دیدگاههای خود ارائه کردهاند.
سازمان ملل پیشتر از دیوان بینالمللی دادگستری خواسته بود تا نظر مشورتی خود را در مورد ممنوعیت رژیم صهیونیستی بر فعالیت آنروا اعلام کند.
رژیم صهیونیستی سال گذشته فعالیت آنروا را ممنوع کرد.
این رژیم ادعا میکند که بین جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و آنروا پیوند عمیقی وجود دارد و آن را نمیپذیرد؛ همین ادعای بیاساس سبب شد تا برخی از کشورهای غربی برای چند ماه، کمکهای مالی خود را به این نهاد بینالمللی متوقف کنند.
آنروا در سال ۱۹۴۹ برای حمایت از پناهجویان فلسطینی در بسیاری از کشورها تاسیس شد و به ویژه مراکز بهداشتی و مدارس در غزه و کرانه باختری را اداره میکند.
این سازمان، ستون فقرات توزیع کمکهای بین المللی در نوارغزه محسوب میشود که اکنون با یک فاجعه انسانی ناشی از جنایات وحشیانه اسرائیل در غزه مواجه است.
مطالب مرتبط
- رئیس سازمان امنیت داخلی اسرائیل استعفای خود را اعلام کرد
- نحوه ساخت انگشتر نقره طرحدار | طرز ساخت انگشتر نقره از جواهرات دست ساز!
- یک اف-۱۸ آمریکایی در جریان عملیات علیه یمن در دریا سقوط کرد
- فیلم| بارش شدید و آبگرفتگی معابر گرمه خراسانشمالی
- قیمت اجاره خانه در قلب تهران (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول
- سرنوشت عامل قتل تاجر ایرانی در گرجستان
- بدون شبکهسازی اقتصادی، بهرهوری در کشور محقق نمیشود
- فیلم| کاظم، پرستوی هیرکانی؛ شهادت در راه طبیعت