دیگه نان نخرید / طرز تهیه نان باگت پوک و تازه با آب جوش

دیگه نان نمیخریم! خمیر را در آب جوش بریزید و نتیجه همه را راضی خواهد کرد.

از زمانی که این روش را یاد گرفتم هر هفته این کار را انجام می دهم! خمیر را در آب جوش می ریزم و نتیجه شما را شگفت زده خواهد کرد. بنابراین قبل از پخت ابتدا خمیر را به مدت 30-40 ثانیه در آب جوش بجوشانید و سپس در فر قرار دهید.
مطالب مرتبط
- هشدار به تهرانیها: در جای امن پناه بگیرید!
- قطع گستره برق در اسپانیا، پرتغال و فرانسه
- استوری غمانگیز اوسمار به زبان فارسی
- پلیس فتا: کلاهبرداران مدعی فروش سوالات کنکور در ازای دریافت ارزهای دیجیتال هستند
- درباره اباطیل اخیر نتانیاهو
- طوفان در راه ۲۳ استان
- ماجرای حریق شبانه در خیابان شهید رجایی تهران
- جولانی دبه کرد؛ اعزام نیرو و تجهیزات نظامی برای سرکوب کردهای سوریه