طرز تهیه آش بادمجان بدون گوشت غذای گیاهی خوشمزه ایرانی

طرز تهیه آش بادمجان بدون گوشت غذای گیاهی خوشمزه ایرانی

 آش بادمجان بدون گوشت یک غذای سنتی و گیاهی ایرانی است که با ترکیب حبوبات، سبزیجات و بادمجان تهیه می شود.

مواد لازم برای طرز تهیه آش بادمجان بدون گوشت:
یک پیمانه سر خالی مخلوط نخود و لوبیا سفید
یک پیمانه لوبیا چیتی
یک پیمانه عدس
نصف پیمانه برنج نیم دانه ایرانی
یک و نیم پیمانه بلغور گندم
سیصد گرم سبزی آش شامل دو سوم اسفناج و یک سوم تره و گشنیز و جعفری
مقداری زردچوبه و نعنا خشک
سه تا پنج عدد پیاز سرخ شده
بهتره پیاز داغ چیپسی بریزید و هر چقدر مقدارش بیشتر باشه خوشمزه تر میشه
یک قاشق غذاخوری نمک
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
مقداری کشک
شش الی ۸ عدد بادمجان
چهار حبه سیر


 

 منبع خبر