طرز تهیه آش بادمجان بدون گوشت غذای گیاهی خوشمزه ایرانی

آش بادمجان بدون گوشت یک غذای سنتی و گیاهی ایرانی است که با ترکیب حبوبات، سبزیجات و بادمجان تهیه می شود.

مواد لازم برای طرز تهیه آش بادمجان بدون گوشت:
یک پیمانه سر خالی مخلوط نخود و لوبیا سفید
یک پیمانه لوبیا چیتی
یک پیمانه عدس
نصف پیمانه برنج نیم دانه ایرانی
یک و نیم پیمانه بلغور گندم
سیصد گرم سبزی آش شامل دو سوم اسفناج و یک سوم تره و گشنیز و جعفری
مقداری زردچوبه و نعنا خشک
سه تا پنج عدد پیاز سرخ شده
بهتره پیاز داغ چیپسی بریزید و هر چقدر مقدارش بیشتر باشه خوشمزه تر میشه
یک قاشق غذاخوری نمک
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
مقداری کشک
شش الی ۸ عدد بادمجان
چهار حبه سیر
مطالب مرتبط
- سازمان همکاری اسلامی تصمیم آمریکا علیه آنروا را محکوم کرد
- زمان اعلام علت انفجار بندر شهید رجایی مشخص شد
- محرومیت عجیب خفنترین گلر جام حذفی!
- پیغام AFC به پسر گلر افسانهای پرسپولیس و تیم ملی
- دستور جدید رئیسجمهور آمریکا درباره کانال پاناما و سوئز
- ترکیه حادثه بندر شهید رجایی را تسلیت گفت
- زیباترین مدل های کفش عروس پاشنه کوتاه
- پوشش خلاف عرف مهناز افشار