سریع ترین روش پوست کندن باقالا / روش بلانچ و فریزر کردن باقالی برای نگهداری طولانی مدت در فریزر

سریع ترین روش پوست کندن باقالا / روش بلانچ و فریزر کردن باقالی برای نگهداری طولانی مدت در فریزر

 روش بلانچ کردن و فریزر کردن باقالی سه سوته کلی باقالی رو پوست بگیر

در این ویدیو چند روش آسان و سه سوته کندن پوست باقالی رو براتون توضیح دادم تا به راحتی بتونید در عرض کمترین زمان چند کیلو باقالی رو پوست بگیرید .قطعا پاک کردن باقالی یک روش خیلی سخت هست اگر که ترفند پاک کردن باقالی رو ندانیم کاری سخت و خسته کننده است.
همچنین روش بلانچ کردن و فریزر کردن باقالی برای نگهداری طولانی مدت در فریزر رو هم توضیح دادم که با روش بلانچ کردن باعث می شه باقالی ها سبز و ترد بمونن.

برچسب
 

 منبع خبر