دستور پخت والک پلو اصیل تهرانی با گوشت قلقلی

والک پلو یک غذای سنتی و خوشمزه تهرانی است که می توان آن را با گوشت قلقلی، مرغ یا ماهی سرو کرد. در این مطلب روش تهیه این غذای لذیذ را آموزش می دهیم.

والک پلو یه غذای اصیل تهرانی
این غذا رو با مرغ، ماهی، گوشت و یا حتی فقط با تخم مرغ می خورند. امروز براتون مدلی که خودم درست می کنم رو آماده کردم.
مواد لازم (برای ۳-۲ نفر)
پلو: ۳۰۰ گرم برنج، ۱۵۰ گرم والک، ۱.۵ لیتر آب، ۱.۵ ق.غ نمک، کمی کنجد، روغن، ۳۰-۴۰ گرم کره
گوشت قلقلی: ۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده، ۱ عدد پیاز متوسط رنده شده، ۱ عدد پیاز درشت خلالی، ۱ ق.چ سماق(اختیاری)، ۱/۴ ق.چ فلفل، ۱/۲ ق.چ نمک، ۱ ق.چ آرد، روغن، ۱-۲ ق.غ رب انار رقیق (یا ۲ ق.چ رب غلیظ را با دو ق.غ آب رقیق کنید)
۲-۳ عدد تخم مرغ، کره
ماست و خیار: ۴۰۰-۳۰۰ گرم ماست خامه ای، ۱۰۰ گرم خیار رنده شده، ۱.۵ ق.چ نعنا خشک، ۱/۴ ق.چ پودر آویشن، نمک و فلفل
مطالب مرتبط
- شهادت و مجروح شدن ۱۲ یمنی در حملات هوایی شب گذشته آمریکا
- تبریک گواردیولا به لیورپول: شایسته قهرمانی بودید
- اظهارات نماینده بندر عباس پیرامون حادثه انفجار در بندر شهید رجایی
- جلسه کمیته ویژه گمرک در بندر شهید رجایی برگزار شد
- خبر تازه درباره مکان برگزاری دور چهارم مذاکرات
- استاندار: خراسان رضوی از ترکمنستان برق وارد میکند
- پیشبینی مهم دبیر کانون صرافان از قیمت دلار/ منتظر این اتفاق نباشید
- همدلی مسئولان قزوین، فرصتی طلایی برای تثبیت جایگاه ملی و بینالمللی استان مهیا کرده است