طرز تهیه تهچین شاهرودی، غذای سنتی و خوشمزه

تهچین شاهرودی یکی از غذاهای محلی استان سمنان است. این غذا مخصوص شهرشاهرود بوده و با ته چین تهرانی تفاوت های زیادی دارد.

مواد لازم تهچین اسفناج :
برنج : 3 پیمانه
مرغ : چند تکه
اسفناج : 500 گرم
ادویه ها : زردچوبه ، فلفل سیاه ، نمک و گردغوره
پیاز : 1 عدد
طرز تهیه :
ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و تفت میدهیم تا سبک شود ، سپس مرغ را با ادویه تفت میدهیم . در ادامه اسفناج را کمی سرخ میکنیم و پیاز و مرغ را اضافه می کنیم و صبر می کنیم مرغ با آب اسفناج پخته شود .
برنج را آبکش میکنیم و زنده تر از همیشه بر میداریم . ته قابلمه روغن ریخته و لا یه لایه برنج و مرغ و اسفناج را می ریزیم. گرد غوره هم لای برنج میریزیم و در آخر کمی زعفران دم شده میریزیم و برنج را با حرارت ملایم حدود 40 دقیقه دم میگذاریم.
مطالب مرتبط
- با افراد پررو چگونه برخورد کنیم؟
- ساخت پروژه خلاقانه با چوب آب نبات!
- جلسه کمیته ویژه گمرک در بندر شهید رجایی برگزار شد
- گفتگوی تلفنی گروسی و عراقچی؛ همکاریهای ایران و آژانس در کانون توجه
- آبروداری کاوازاکی برای شرق آسیا؛ پایان ماجراجویی السد به نفع ایران
- تیراندازی پلیس به ۱۸ نفر از اراذل | دستگیری اراذل خیابان پیروزی کمتر از یک روز + ویدئو
- بازار ارز افزایشی ماند/ رشد قیمت درهم امارات و ریال عمان
- استاندار: خراسان رضوی از ترکمنستان برق وارد میکند