دستور تهیه پشته سیب زمینی پارمزان

این دستور العمل آسان برای پشته های سیب زمینی پارمزان یک غذای جانبی یا پیش غذای عالی است که خانواده و مهمانان شما قطعا از آن لذت خواهند برد.

پشته های سیب زمینی به دلیل آویشن، سیر و پارمزان بسیار خوش طعم هستند که من همیشه دوست دارم هنگام پختن سیب زمینی جفت کنم. اگر آویشن دوست ندارید، می توانید از گیاهان دیگری مانند رزماری، پونه کوهی یا ریحان استفاده کنید.
مطالب مرتبط
- برنامهریزی دقیق برای مدیریت بحرانهای احتمالی در بنادر کشور ضروری است
- لوکاشنکو حادثه بندر شهید رجایی را تسلیت گفت
- کانسلو غایب بزرگ الهلال در جام باشگاههای جهان!
- فال حافظ دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
- نقشه خلع سلاح سپاهان در جیب مازیار!
- عزیزی: بحث برابری جنسیتی در المپیک جوانان اجرا میشود/ رقابتهای بحرین مقدمهای برای حضور ورزشکاران ما در سنگال است
- یادگار عثمانیها در تهران که همچنان نامش زنده است
- انهدام تانک مرکاوا ارتش رژیم اسرائیل و کشته و زخمی شدن چند نظامی این رژیم