آرد + آب جوش/ من هرگز از پختن این نان خسته نمی شوم!

آرد + آب جوش/ من هرگز از پختن این نان خسته نمی شوم!

 این نان که با آرد سمولینا تهیه می‌شود، می‌تواند بافتی لطیف و کمی ترد داشته باشد. در این مطلب با ما همراه باشید تا دستور پخت آن را یاد بگیرید.

1. دستور غذا اول
آرد 320 گرم + 60 گرم
شکر 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
آب 650 میلی لیتر
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
روغن نباتی 30 میلی لیتر
پیاز 2 عدد.
گوشت چرخ کرده 300 گرم
نمک به مزه
فلفل سیاه، گشنیز، پاپریکا
روغن نباتی 20 میلی لیتر


2. دستور غذا دوم
آرد 3 پیمانه
سمولینا 1 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آب 300 میلی لیتر
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
کره 150 گرم

 برچسب
نان پیراشکی
 

 منبع خبر