آموزش سس کارامل:یک سس خوشمزه بدون خامه با ماندگاری بالا

سس کارامل ویژه رو میتونید به عنوان فیلینگ و تزیین انواع کیک و شیرینی و دسر و بستنی استفاده کنید.

نکات مهم
- میزان کارامل کردن شکر خیلی مهمه اگر بیش از حد کارامل کنید در نتیجه رنگ سس کارامل شما تیره میشه و کمی مزه تلخی به خودش میگیره
- موقع کارامل کردن شکر اصلا هم نزنید فقط گهگاهی تابه رو تکان بدید تا زمانی که کاملا کارمل بشه برای اینکه یکدست کارامل بشه وگرنه یکدست کارامل نمیشه
- شیر حتما گرم باشه نه اینکه داغ باشه فقط سرد نباشه
- موقع اضافه کردن شیر گلوله های شکر اگر کاملا حل نشد اصلا نگران نباشید بهش شیر عسل رو اضافه کنید و با حرارت کم به غلظت و رنگ برسونید خودش ذوب میشه
- میزان غلظت سس رو بهتون نشون دادم اگر بیش از حد غلیظ بشه موقع سرد شدن خیلی سفت میشه
- بعدها که از یخچال درآوردین اگر دیدین خیلی سفت شده و در دمای محیط بازم غلظت مناسب رو نداره یه مقدار بن ماری کنید
- اگر بعد از سرد شدن غلظت سس کم بود جای نگرانی نیست بازم حرارت بدین که غلظت مورد نظرتون بدست بیاد