شیرینی نوستالژی آلمانی معروف ترین و قدیمی ترین شیرینی برای نوروز!

شیرینی مشهدی یا آلمانی نوستالژی و خوشمزه برای پذیرایی از مهمانان نوروزی.

مواد لازم: 230 گرم آرد قنادی. 50 گرم پودر بادام. 70 گرم پودر قند. 130 گرم کره سرد.1 عدد تخم مرغ. نصف قاشق چایخوری وانیل. مارمالاد کارامل یا بریلو برای وسط شیرینی. دمای فر برقی 160 و فرگازی 170 درجه سانتی گراد مدت زمان پخت 12 تا 15 دقیقه. استراحت 1 ساعت در یخچال توضیحات کامل داخل ویدیو هست. امیدوارم درست کنید ولذت ببرید. ممنون از همراهی شما ارادت