ترفندهای تشخیص بادمجان تلخ و شیرین

بادمجان یکی از اعضای مهم سفره های ایرانی است؛ با استفاده از بادمجان میتوان غذاهای متنوع و بسیار لذیذی آماده کرد اما باید انتخاب بادمجان خوب را بلد باشید.

یک روش عااااالی و کاربردی براتون آوردم که دو کیلو بادمجان رو با نصف فنجان روغن سرخ کنید. همچنین در این ویدئو راهکارهای تشخیص بادمجان شیرین و تلخ به شما آموزش داده شده است.
مطالب مرتبط
- خداحافظی با «کنترل پنل» ویندوز
- میراث سیروس قایقران، بازوبند قدرت! (عکس)
- کره شمالی: به روسیه نیروی نظامی اعزام کردیم
- در ستایش بلینگام: جنگجوی خستگیناپذیر رئال
- خبر تلخ: انحلال تیم شگفتیساز فوتبال
- این دنبالهدار همه را شگفتزده کرده است
- رانندگی شغلی که نسل زد نمیپذیرد اما زنان به اجبار میپذیرند
- سفر پزشکیان به باکو؛ 4 نقش استان اردبیل در تحقق اهداف سفر