بادمجان کباب پیچ مادران ترکی یک غذای بی نهایت خوشمزه و همه پسند

بادمجان کباب پیچ مادران ترکی یک غذای بی نهایت خوشمزه و همه پسند

 در این صفحه از دلگرم طرز تهیه کباب پیچ مادران ترکی را آموزش خواهید دید.

مواد لازم:
1-گوشت چرخ کرده 350تا500 گرم
2-پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری، سیر درشت 1 حبه
3-آویشن و زیره هر کدام یک دوم قاشق چایخوری، فلفل سیاه نوک قاشق چایخوری
4-پول بیبر ترکی و سماق هر کدام 1 قاشق چایخوری پر، نمک 1قاشق مرباخوری
5-جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
6-فلفل پاپریکا 2 عدد
7-پیاز متوسط 1 عدد
8-بادمجان کشیده و مقداری نازک 3 عدد
9-روغن به مقدار لازم
برای سس
10_کره به مقدار لازم
11-گوجه فرنگی 4 عدد تقریبا 350گرم تقریبا 1 و نیم لیوان دسته دار فرانسوی تا 2 لیوان
12-آب 2عدد فلفل پاپریکا
13-فلفل سیاه به مقدار کم، نمک تقریبا 1 قاشق چایخوری سرخالی
14-پودر فلفل قرمز شیرین 1قاشق چایخوری پر
15-سیخ چوبی

نکات: ه عدد بادمجون برای من کافی بود
دوستای گلم اگر ۳۵۰ گرم گوشت استفاده میکنین یک فلفل قرمز پاپریکا کافی است
اما اگر پانصد گرم گوشت استفاده میکنین دو فلفل قرمز پاریکا استفاده کنین
گوشت کم چرب باشه بهتره
وقتی برای بار اول سیخ کباب های بادمجان پیچ شده رفت داخل فر درآمد اگر گوشت پرچرب باشه و بادمجان ها زیاد به خودشون حین سرخ کردن روغن گرفته باشه داخل ظرف روغن جمع میشه اگر نمی‌خواین غذا چرب بشه اون روغن را بگیرین و برای بقیه غذاها استفاده کنین خیلی هم خوشمزه است طعم روغن و بادمجون داره و بعد سس گوجه را اضافه کنین و مجدد داخل فر بذارین
در حین پخت حرارت بالا را میتونین خاموش کنین که سطح گوشت و بادمجان ها نسوزه و یا پیشنهاد میکنم در کل مراحل پخت از همون اول یک کاغذ روغنی خیس شده روی سطح گوشت و بادمجان ها بکشید غذا بهتر جا بیفته و سطح روشون هم نسوزه

 برچسب
آشپزی بادمجان
 

 منبع خبر