روش تهیه آلبالوپلو اصیل ایرانی با گوشت قلقلی

روش تهیه آلبالوپلو اصیل ایرانی با گوشت قلقلی

 آلبالو پلو با گوشت قلقلی یک انتخاب مناسب برای وعده سحری است که مواد مغذی لازم را به بدنتان می‌رساند.

مواد لازم برای ۴ نفر
آلبالو بدون هسته ۳۰۰ گرم
شکر ۵ تا ۶ ق غ یا ۳ ق غ عسل
گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه
زعفران دم کرده غلیظ
برنج دو و نیم پیمانه تا ۳ پیمانه
ته دیک سیب زمینی یا نان

برچسب
 

 منبع خبر