شستن انگور فقط با نمک و آب اشتباه بزرگی است!

شستن انگور فقط با نمک و آب اشتباه بزرگی است!

 شستن انگور با آب و نمک یک روش رایج است، اما شاید دقیقاً ایده‌آل نباشد. انگورها سطح حساسی دارند که به راحتی ممکن است آلودگی‌ها و آفت‌کش‌ها را به خود جذب کنند.

شستن انگور

استفاده از آب و نمک می‌تواند تا حدودی به تمیز کردن کمک کند، اما برخی ذرات آلاینده ممکن است همچنان باقی بمانند.

برای شستشوی بهتر، بسیاری از متخصصان توصیه می‌کنند که انگورها را ابتدا در یک ظرف آب سرد خیس کنید و سپس از محلول سرکه و آب (یک بخش سرکه به سه بخش آب) استفاده کنید. این کار نه تنها به پاک کردن سموم و میکروب‌ها کمک می‌کند، بلکه به تازه‌تر ماندن انگورها هم کمک می‌کند. پس از آن، شستشوی نهایی با آب سرد برای حذف بوی سرکه نیز ضروری است. 🍇

شما چه روش‌هایی برای شستشوی میوه‌ها استفاده می‌کنید؟

 برچسب
انگور میوه
 

 منبع خبر