پاستا فتوچینی آلفردو یکی از طعم های منحصر به فرد در بین غذاهای ایتالیایی!

پاستا فتوچینی آلفردو یکی از طعم های منحصر به فرد در بین غذاهای ایتالیایی!

 این پاستای خوشمزه، بسیار فراتر از یک دستور پخت ماکارونی معمولی است.

تهیه فتوچینی آلفردو با ترکیب خوشمزه مرغ، قارچ و خامه ، بسیار ساده تر از آن چیزی است که فکر می کنید.
هنگامی که fettuccini alfredo، را یکبار در خانه امتحان کنید، دیگر هرگز آن را از بیرون سفارش نخواهید داد و از لحاظ اقتصادی نیز صرفه جویی مناسبی خواهد بود .

مواد لازم :

1 بسته پاستا فتوچینی
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
200 گرم قارچ
سینه مرغ 300 گرم
3 حبه سیر
1 لیوان خامه
1/4 دسته ریحان
1/2 لیوان پنیر پارمزان رنده شده
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
1 قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه :

کره و روغن زیتون را در تابه بریزید و قارچ های برش خورده را اضافه کرده با حرارت بالا تفت دهید .
سینه مرغ را که به روش ژولین برش داده شده ، به قارچ اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید .

سه حبه سیر له شده و نمک و فلفل را هم اضافه کنید .
سپس یک لیوان خامه ومقداری از پنیر پارمزان و ریحان را به مواد قبلی اضافه کنید و با حرارت ملایم بپزید .

پاستای فتوچینی را در آب در حال جوش با مقداری نمک بریزید و حدود هشت دقیقه بپزید.
سپس آنرا در آبکش ریخته و بدون اینکه رویش آب بریزید، به مواد درحال پخت اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه با هم بپزند و در آخر پنیر پیتزا و ریحان را بیفزایید.
پاستای شما آماده سرو است .

نوش جان

 برچسب
پاستا طرز تهیه آلفردو
 

 منبع خبر