طرز تهیه ایشلی فطیر بستان آباد به سبک فطیر پزی ها مرحله به مرحله این نون از خمیرگیری تا رومال!

آموزش فطیر بستان آباد به همراه نکات و جزئیات پیشنهاد میکنم در اولین فرصت امتحانش کن.

مواد لازم : مواد مغزی: آرد سفید قنادی ۲۰۰ گرم. زردچوبه یک قاشق چایخوری. روغن ۱۸۰ گرم. زنجبیل یک دوم قاشق چایخوری. پودر قند یا شکر ۸۰ گرم. مواد خمیر: شیر ۳۱۵ گرم. مخمر ۱۵ گرم. شکر : ۲۰ گرم. تخم مرغ ۲ عدد. زرد چوبه ۴ گرم یا یک قاشق چایخوری. زنجبیل ۶ گرم یا یک قاشق چایخوری. آرد سفید قنادی ۸۰۰ گرم. نمک : ۱۰ گرم. روغن مایع : ۸۰ گرم. مواد رومال. تخم مرغ یک عدد. نمک. زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری