طرز تهیه کوکی با ارده با طعمی شبیه حلوا !

طرز تهیه کوکی با ارده با طعمی شبیه حلوا !

 ارده ای که از خرد کردن دانه های کنجد به دست می آید سرشار از فسفر، کلسیم و ویتامین است. همچنین به دلیل توانایی آن در محافظت از بدن و ساختار سلولی ما ، در برابر سرطان محافظت می کند.

امروز در اینجا با یک دستور کوکی آشنا می شویم که هم مفید و هم خوشمزه است. این یک دستور پخت شیرینی است که به راحتی درست می شود و کاملاً متفاوت از دستور العمل های معمول کوکی است. این شیرینی خوشمزه را در خانه درست کنید و از طعم آن در کنار چایی لذت ببرید .

مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی ارده ای با طعم حلوا :

1 لیوان گردو ریز خرد شده
1 لیوان ارده
1 لیوان پودر قند
1 لیوان روغن
1 بسته بیکینگ پودر
1 بسته وانیل
3.5 لیوان آرد

آماده سازی؛

1. 1 لیوان ارده ، 1 لیوان روغن، 1 لیوان گردو آسیاب شده و 1 لیوان پودر قند را داخل کاسه مخلوط می کنیم.
2. سپس 1 بسته بیکینگ پودر، 1 بسته وانیل و 3.5 تا 4 پیمانه آرد را اضافه کرده و ورز دهید.
3. از خمیر به اندازه گردو برداشته و گرد می کنیم.
4. کوکی ها را روی سینی فر که با کاغذ پخت پوشانده شده است قرار دهید.
5. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت حدود 15-20 دقیقه بپزیم تا ترک بخورند و قهوه ای طلایی شوند.
6. کوکی هایمان را وقتی کاملا خنک شده اند در بشقاب سرو می گذاریم.

این کوکی در دهان شما آب می شود.?

نوش جان

برچسب
 

 منبع خبر