روش عصاره گیری از پای مرغ و جهت سلامت استخوانها پوست مفاصل و تقویت سیستم ایمنی بدن!

روش عصاره گیری از پای مرغ و جهت سلامت استخوانها پوست مفاصل و تقویت سیستم ایمنی بدن!

 عصاره پای مرغ ، جهت استفاده در تمامی سوپ ها ، آش ها و حتی آبگوشت ، دارای خواص فراوان.

پای مرغ حاوی مواد مغذی فراوانی از جمله پروتئین کلسیم کلاژن گلوکزامین و ویتامینهای مختلف است که به بدن انرژی میدهند و به عوامل متعددی از جمله سلامت استخوانها پوست مفاصل و سیستم ایمنی کمک میکنند این ماده غنی از کلاژن است که به سلامت پوست و موها کمک میکند و نشاط و شادابی را به آنها باز میگرداند ،همچنین ویتامین C و آنتی اکسیدانهای موجود در پای مرغ به تقویت سیستم ایمنی کمک میکنند و بدن را در مقابل عفونتها و بیماریها محافظت میکنند.

منبع: Memommy


 

 منبع خبر