روش عصاره گیری از پای مرغ و جهت سلامت استخوانها پوست مفاصل و تقویت سیستم ایمنی بدن!

عصاره پای مرغ ، جهت استفاده در تمامی سوپ ها ، آش ها و حتی آبگوشت ، دارای خواص فراوان.

پای مرغ حاوی مواد مغذی فراوانی از جمله پروتئین کلسیم کلاژن گلوکزامین و ویتامینهای مختلف است که به بدن انرژی میدهند و به عوامل متعددی از جمله سلامت استخوانها پوست مفاصل و سیستم ایمنی کمک میکنند این ماده غنی از کلاژن است که به سلامت پوست و موها کمک میکند و نشاط و شادابی را به آنها باز میگرداند ،همچنین ویتامین C و آنتی اکسیدانهای موجود در پای مرغ به تقویت سیستم ایمنی کمک میکنند و بدن را در مقابل عفونتها و بیماریها محافظت میکنند.
منبع: Memommy
مطالب مرتبط
- جزئیات پرداخت مالی خرید تاکسی برقی اعلام شد
- مقصر فاجعهها در خارج طبیعت است؛ در ایران حکومت!
- آدمربای شیطان صفت دستگیر شد
- قیمت مونرو در ۲۴ ساعت گذشته جهش ۴۰ درصدی عجیبی داشته است!
- وعده مهم قالیباف درباره انفجار شدید بندرعباس
- سقوط رشد اقتصادی دو ابرقدرت جهان زیر سایه تعرفه های سنگین
- قیمت دلار سلیمانیه امروز دوشنبه 8 اردیبهشت 1404
- فال شیخ بهایی| فال شیخ بهایی سه شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴