قاتق گوشت کرمانی اصیل و خوشمزه / آموزش قاتق گوشت کرمانی

آموزش مرحله به مرحله قاتق گوشت کرمانی خوشمزه

آموزش درست کردن قاتق گوشت کرمانی اصیل بسیار خوشمزه، چگونه قاتق گوشت کرمانی را به شکل اصیل درست کنیم تا مزه اصیل آن را بدهد.
اگر دوست دارید یک غذای اصیل را امتحان کنید به شما قاتق گوشت کرمانی را پیشنهاد می دهیم، مراحل تهیه این غذای خوشمزه در ویدیو زیر آورده شده است.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم :
- نخود نیم کوب شده 1 لیوان
- گوشت چرخ کرده 250 گرم
- سیب زمینی متوسط 2 عدد
- تخم شوید سابیده شده 1 قاشق غذا خوری
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- نمک یک قاشق چایخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- آبلیمو یا آب نارنج 2 قاشق غذا خوری
- روغن حیوانی 2 قاشق غذاخوری
- آب 3 لیوان
مطالب مرتبط
- (فیلم) پرده برداری استاد دانشگاه لندن از علت انفجار در بندر شهید رجایی / واقعیت را از زبان کارشناس بی بی سی بشنوید!!!
- ضرورت تشخیص علل،اسباب و اطلاعرسانی شفاف به مردم دروقوع حادثه بندرعباس
- محموله میلیاردی به ایستگاه ایران رسید
- اکبرپور: برای استقلال شرم آور است که به چنین حال و روزی افتاده!
- پیش بینی قیمت دلار ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / امید به نتیجه مذاکرات افزایش یافت؛ دلار ریخت
- تهران در آستانه فروپاشی خاموش
- پیام تسلیت دبیرکل سازمان همکاری شانگهای به وزیر امور خارجه
- ببینید / لحظات دلهره آور کابین ایلیوشین در عملیات اطفاء حریق هوایی بندرعباس