سس کچاپ هالوپینو / طعمی تند و دلپذیر برای غذاهای شما!

سس کچاپ هالوپینو / طعمی تند و دلپذیر برای غذاهای شما!

 سس کچاپ هالوپینو یک سس تند و خوشمزه است که می‌توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. در زیر دو روش تهیه سس کچاپ هالوپینو را مشاهده می‌کنید.

دستور پخت سس تند هالوپینو به دو روش

آیا شما هم از طرفداران طعم‌های تند و لذیذ هستید؟ اگر جواب شما مثبت است، سس کچاپ هالوپینو یکی از بهترین گزینه‌ها برای افزودن به وعده‌های غذایی‌تان است. این سس طعم خاص و منحصر به فردی به غذاها می‌بخشد و سرشار از مواد مغذی و خواص سلامتی نیز هست. در این مقاله به بررسی طرز تهیه، مزایا و کاربردهای سس کچاپ هالوپینو خواهیم پرداخت.

روش اول تهیه سس تند هالوپینو

مواد لازم :

  • 1 فنجان کچاپ
  • 2 عدد فلفل هالوپینو، ریز خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر سیر

طرز تهیه:

همه مواد را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

سس را به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

سس تند هالوپینو

روش دوم جهت تهیه سس تند هالوپینو

مواد لازم:

  • 1 عدد پیاز کوچک، ریز خرد شده
  • 2 حبه سیر، ریز خرد شده
  • 2 عدد فلفل هالوپینو، ریز خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 فنجان کچاپ
  • 1/4 فنجان سرکه سیب
  • 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه:

روغن زیتون را در یک تابه کوچک روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.

فلفل هالوپینو را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید.

کچاپ، سرکه سیب، شکر قهوه ای، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید.

سس را به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید.

سس را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

سس کچاپ تند هالوپینو

نکات لازم جهت تهیه سس تند هالوپینو:

می‌توانید مقدار فلفل هالوپینو را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.

اگر می‌خواهید سس شما تندتر باشد، می‌توانید از فلفل هالوپینو بیشتری استفاده کنید یا دانه‌های فلفل را اضافه کنید.

برای تهیه سس کچاپ هالوپینو خانگی، می‌توانید از کچاپ خانگی استفاده کنید.

سس کچاپ هالوپینو را می‌توانید به مدت 1 هفته در یخچال نگهداری کنید.

با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سس خوشمزه و کاربردهای آن را با هم مرور کنیم!


 

 منبع خبر